Kom ook werken bij RMN!

Ben jij op zoek naar werk in dé branche die zich actief bezig houdt met duurzaamheid, circulaire economie en het creëren van een schone leefomgeving? Dan is RMN het bedrijf voor jou! Wij zijn specialist in afvalinzameling en het beheren van de openbare ruimte en zorgen daarmee voor een aangenaam straatbeeld.

RMN zoekt collega’s die zich hard willen maken voor het inzamelen van grondstoffen en restafval en voor het beheren van de openbare ruimte van onze opdrachtgevers. Je bent van nature enthousiast en gemotiveerd. Herken jij je in deze omschrijving, dan zijn de mogelijkheden voor werken bij RMN divers.

De afvalbranche is volop in ontwikkeling en dat betekent dat wij dat ook zijn. RMN is jong en dynamisch. We kennen een informele werksfeer en hebben de gezamenlijke motivatie om een zichtbaar verschil te maken in de zes gemeenten die wij bedienen. Uiteraard hebben wij oog voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling binnen RMN. Als dit kernwoorden zijn die jou aanspreken, lees dan verder over onze nieuwe sollicitatie procedure.

Het nieuwe solliciteren

Het nieuwe solliciteren is makkelijk! Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we jouw mogelijkheden binnen RMN. Neem eenvoudig contact met ons op.

Bel ons voor een koffiedate op 0900-6039222 tussen di t/m vrij 8.30 – 12.30 uur (Je betaalt voor dit nummer alleen je gebruikelijke belkosten). Vraag naar de afdeling P&O om je koffiedate te plannen. Mailen naar kopjekoffie@rmn.nl kan ook.

Via de online kalender is het ook mogelijk om direct een afspraak met onze afdeling P&O te maken. Nadat je een datum en tijd hebt gekozen en je contactgegevens hebt ingevuld, ontvang je een bevestiging van je afspraak. Een dag vóór de afspraak ontvang je een herinnering.