Sommige inzameldagen in deze maand en januari vallen op een feestdag. Op eerste kerstdag 25 december 2020, tweede kerstdag 26 december 2020 en nieuwjaarsdag 1 januari 2021 is RMN gesloten. Medewerkers van RMN voeren deze dagen geen werkzaamheden uit en ook het recyclingstation is dicht. Mocht u normaal gesproken op één van deze dagen de container (kliko) buiten zetten, dan kunt u dat nu op de betreffende inhaaldag doen. In de gratis RMN-app of via het digitale inzamelschema kunt u bekijken wanneer deze inhaaldag is.

Uw inzamelschema 2021
Om uw persoonlijke inzamelschema te bekijken, heeft u verschillende mogelijkheden. Als u uw postcode en huisnummer invult op deze website, ziet u gelijk wanneer u de container aan de weg kunt zetten om te laten legen. Daarnaast is het mogelijk om het digitale inzamelschema 2021 gelijk in uw eigen (outlook)agenda te importeren of als PDF-jaaroverzicht te downloaden en eventueel te printen.

Download de vernieuwde RMN app; altijd direct op de hoogte
In de app ziet u direct wanneer de eerstvolgende ophaaldagen zijn en is het nog makkelijker en beter op te zoeken waar welk afval hoort. Wanneer u het ontvangen van notificaties instelt, dan kan RMN u snel informeren over allerlei onderwerpen rondom het ophalen van uw afval. Denk aan een reminder wanneer de container(s) aan de weg moet staan, wijzigingen van ophaaldagen of berichtgeving over bijzonderheden door bijvoorbeeld het coronavirus.

Op dit moment gebruiken al ruim 26.000 huishoudens onze handige app. Maakt u nog geen gebruik van onze app? Installeer deze dan nu op uw smartphone of tablet! U vindt de app in de App Store (iOS) en in Google Play (Android) door te zoeken op RMN-app.

Sluiting verzamelcontainers rond jaarwisseling
Om vandalisme rond de jaarwisseling te voorkomen, sluit RMN in een aantal gemeenten de verzamelcontainers op 31 december af. Deze containers gaan op 2 januari weer open. We verzoeken u dringend om geen afval naast de gesloten containers te plaatsen, maar terug te komen als de containers weer open zijn.