De landelijke Week van de Afvalhelden is van start gegaan. De week vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 12 maart. Het is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan en we hun extra in het zonnetje zetten. De helden van RMN zorgen elke dag weer voor een aangenaam straatbeeld in jouw gemeente. Deze mannen en vrouwen zijn onmisbaar en verdienen onze waardering.

Onze helden krijgen in deze week een leuke attentie uitgereikt en op iedere locatie staat vers fruit. Wethouders lopen deze week met een aantal van onze helden mee. Voor hen is dit een mooie gelegenheid om te zien op welke manier onze RMN-helden in weer en wind hun werk uitvoeren en wat daar bij komt kijken.

Onze RMN helden zorgen er dagelijks voor dat uw wijk er netjes en opgeruimd uitziet. Uw blijk van waardering wordt enorm gewaardeerd. Een opgestoken duim of een kort praatje met één van onze medewerkers is al genoeg. Ook een digitale opsteker waarderen onze medewerkers enorm. Dus bent u tevreden over de werkzaamheden van onze helden? Laat dan een leuk bericht achter op onze social media kanalen.

Ook kinderen mogen hun helden in het zonnetje zetten. Download hier de ‘Ik ben een held’-badge. Deze zelf geplakte badge kunnen de kinderen aan onze medewerkers geven. Zo krijgen RMN medewerkers een verrassing tijdens hun werkzaamheden in uw wijk.