De landelijke Week van de Afvalhelden is dit jaar van 4 tot en met 10 maart. Dit is dé week waarin medewerkers uit de reinigingsbranche centraal staan en we hun extra in het zonnetje zetten. De helden van Reinigingsbedrijf Midden Nederland zorgen elke dag weer voor een aangenaam straatbeeld. Deze mannen en vrouwen zijn onmisbaar en verdienen onze waardering. De Week van de Afvalhelden is een initiatief van verschillende brancheorganisaties die over afval, reiniging, transport en verwerking gaan. RMN sluit zich uiteraard ook weer aan bij dit initiatief.  

RMN zet haar helden in het zonnetje
RMN is trots op haar medewerkers en zet hen tijdens deze week extra in het zonnetje. Onze helden worden in deze week verwend met speciale  koffie met wat lekkers. Op drie dagen staat de koffiekeet ‘Eerst koffie’ op drie verschillende locaties van RMN. Bij de koffie verzorgt ‘De Zoete Verleiding’ uit Soest een gezonde lekkernij en op iedere locatie staat vers fruit. Wethouders lopen deze week met een aantal van onze helden mee. Voor hen is dit een mooie gelegenheid om te zien op welke manier onze RMN-helden hun werk uitvoeren en wat daar bij komt kijken.

Geef ook een blijk van waardering
Onze RMN helden zorgen er dagelijks voor dat uw wijk er netjes en opgeruimd uitziet. Uw blijk van waardering stellen zij erg op prijs. Een opgestoken duim of een kort praatje met één van onze medewerkers is al genoeg. Ook een digitale opsteker waarderen onze medewerkers enorm. Dus bent u tevreden over de werkzaamheden van onze helden? Laat dan een leuk bericht achter op onze sociale media kanalen.

Kleurplaten voor onze helden!
Ook kinderen mogen hun helden in het zonnetje zetten. Download één van de kleurplaten. Hang de kleurplaat voor het raam zodat de straten volhangen met vrolijk ingekleurde kleurplaten voor onze helden.