Van 7 tot en met 13 maart is het de Week van de AfvalHelden. Medewerkers uit de afvalbranche voeren werk uit dat nodig is om de samenleving draaiende te houden. Nuttig werk, waarvoor kennis en professionaliteit nodig zijn. Inzameling, groenbeheer, reiniging en verwerking: de mannen en vrouwen die dit werk doen zijn onmisbaar en verdienen een pluim.

RMN is trots op haar medewerkers en zet hen tijdens deze week in het zonnetje. De wethouders in de gemeenten waar RMN werkzaam is, lopen een dagdeel mee met invalinzameling, de recyclingcoaches of op het recyclingstation.

Geef ook een blijk van waardering
Onze medewerkers zorgen er iedere dag weer voor dat de wijken er netjes en opgeruimd uitzien. Daarom vragen wij ook aan u om uw waardering te laten blijken. Steek een duim op als u een RMN medewerker ziet of maak een kort praatje met ze. Ook een digitale opsteker waarderen onze medewerkers enorm. Dus bent u tevreden over het bijhouden van het groen in uw wijk, over het schoonvegen van uw straat, de servicegerichtheid van onze medewerkers op het recyclingstation of over het legen van de containers? Laat dan een leuk bericht achter op de RMN website of via onze Social Media kanalen.

Doe mee met de kleurplatenactie
Ook kinderen mogen uiteraard een bijdrage leveren en hun helden in het zonnetje zetten. Op de website van RMN zijn mooie kleurplaten te downloaden. Hoe leuk is het als de kinderen deze inkleuren en uitreiken aan onze medewerkers, of achter het raam ophangen. Zo krijgen RMN medewerkers een kleurrijke verrassing tijdens hun werkzaamheden in uw wijk.