Op Koningsdag, zaterdag 27 april, zijn de recyclingstations van Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten. Gezien de verwachte drukte vóór en ná Koningsdag op onze recyclingstations, adviseren wij u rekening te houden met een langere wachttijd bij een bezoek. Koningsdag heeft dit jaar geen gevolgen voor het inzamelen van huishoudelijk afval.

Kom op tijd naar het recyclingstation

Heeft u ná Koningsdag nog spullen over die niet verkocht zijn op de vrijmarkt? Breng deze dan zelf weg naar het recyclingstation in uw gemeente. De recyclingstations zijn in de week na Koningsdag open volgens de reguliere openingstijden. Houd bij een bezoek aan het recyclingstation wel rekening met een langere wachttijd vanwege de verwachte drukte. Onze medewerkers bepalen de toegang van de laatste auto van de dag. Afhankelijk van de drukte sluit de poort van het recyclingstation eerder dan de genoemde sluitingstijd van die dag. Zo zorgen we ervoor dat alle bezoekers voor sluitingstijd het terrein hebben verlaten.

 

Klik op deze link: www.rmn.nInformatie en openingstijden recyclingstations – RMN voor meer informatie en de openingstijden van de recyclingstations.