Het bestuur van RMN

Het Algemeen en Dagelijks bestuur van RMN bestaat uit wethouders van de deelnemende gemeenten.

Jannelies Vissers
Jannelies Vissers
Jannelies Vissers is sinds april 2019 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Baarn heeft zij onder meer duurzaamheid, milieu, en beheer openbare ruimte in portefeuille.
Jocko Rensen
Jocko Rensen
Jocko Rensen is sinds september 2020 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Bunnik heeft hij onder meer beheer openbare ruimte en groenbeleid in portefeuille.
Marieke Schouten
Marieke Schouten
Marieke Schouten is sinds juni 2018 lid van het Algemeen en Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Nieuwegein heeft zij onder meer ruimtelijke ordening en milieu in portefeuille.
Nermina Kundic
Nermina Kundic
Nermina Kundic is sinds juni 2018 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Soest heeft zij onder meer milieu en energietransitie in portefeuille.
Peter Bekker
Peter Bekker
Peter Bekker is sinds juni 2018 lid van het Algemeen en Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente IJsselstein heeft hij onder meer woon- en leefomgeving en milieu en duurzaamheid in portefeuille.
Wouter Catsburg
Wouter Catsburg
Wouter Catsburg is sinds juni 2018 bestuursvoorzitter van het Algemeen en Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Zeist heeft hij onder meer duurzaamheid en openbare ruimte in portefeuille.