Vanaf dinsdag 1 december as. is het mogelijk om de inzameldagen voor 2021 te bekijken via het digitale inzamelschema of via de gratis RMN-app. Na het invoeren van uw postcode en huisnummer ziet u dan direct de eerstvolgende ophaaldagen voor uw adres. Daarnaast is het mogelijk om het digitale inzamelschema 2021 gelijk in uw eigen (outlook)agenda te importeren of als PDF-jaaroverzicht te downloaden en eventueel te printen.

Download de vernieuwde RMN app; altijd direct op de hoogte
De nieuwe versie van de app is op allerlei vlakken vernieuwd en extra beveiligd. In de app ziet u direct wanneer de eerstvolgende ophaaldagen en is het nog makkelijker en beter op te zoeken waar welk afval hoort. Wanneer u het ontvangen van notificaties instelt, dan kan RMN u snel informeren over allerlei onderwerpen rondom het ophalen van uw afval. Denk aan een reminder wanneer de container(s) aan de weg moet staan, wijzigingen van ophaaldagen of berichtgeving over bijzonderheden door bijvoorbeeld het coronavirus. Het is dan ook raadzaam om het ontvangen van pushberichten aan te zetten, zodat u altijd direct op de hoogte bent van het laatste RMN nieuws.

Op dit moment gebruiken al ruim 26.000 huishoudens onze handige app. Maakt u nog geen gebruik van onze app? Installeer deze dan nu op uw smartphone of tablet! U vindt de app in de App Store (iOS) en in Google Play (Android) door te zoeken op RMN-app.

Liever een inzamelkalender van papier?
Als u niet in de gelegenheid bent om het inzamelschema digitaal te bekijken, dan is het mogelijk om een papieren exemplaar (printversie) aan te vragen. In de lokale huis-aan-huis krant van woensdag 4 november 2020, vindt u een bon om deze aan te vragen. Aanvragen van een papieren inzamelkalender kan ook via dit aanvraagformulier. Doe dit vóór 26 november 2020. Het papieren inzamelschema stuurt RMN dan eind december op.

Let op: Wanneer er in de loop van 2021 iets wijzigt in de ophaaldagen, dan bent u daar (met een papieren kalender) niet direct van op de hoogte, maar publiceert RMN deze informatie in de lokale media, op deze website en op de website van uw gemeente.