Op Hemelvaartsdag is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten en halen wij geen huishoudelijk afval op. Dit geldt zowel voor de containers (kliko’s), als voor de boven- en ondergrondse verzamelcontainers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze dag leegt, worden nu op een andere dag geleegd. Let op: dit kan één of meerdere dagen vóór of na Hemelvaartsdag zijn. Ook de recyclingstations zijn op Hemelvaartsdag gesloten. Op de dag ná Hemelvaart (vrijdag 27 mei) halen de medewerkers van RMN het huishoudelijk afval op zoals u gewend bent en zijn de recyclingstations open volgens de reguliere openingstijden.

Gewijzigde inzameldag
Op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze donderdag leegt, worden nu op een andere dag geleegd. Deze inhaaldag kan zowel voor als na Hemelvaartsdag zijn. Kijk voor uw juiste inzameldag op de digitale
inzamelkalender op https://inzamelschema.rmn.nl/ of in onze RMN-app. De container moet ook op de inhaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staan.