Werken bij RMN

Ben jij op zoek naar een baan in dé sector waar duurzaamheid, circulaire economie en een schone leefomgeving centraal staan? Dan is werken bij RMN echt wat voor jou! Wij zoeken enthousiaste collega’s die zich hard willen maken voor het inzamelen van grondstoffen en voor het duurzaam beheren van de openbare ruimte van de zes gemeenten die wij bedienen.

De afvalbranche is volop in ontwikkeling en wij bevinden ons in het hart daarvan. Daarom bieden we een informele werksfeer in een dynamische omgeving, waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke groei. Zo bouwen we samen verder aan een veelzijdig en divers RMN!

Het nieuwe solliciteren

Het nieuwe solliciteren is makkelijk! Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we jouw mogelijkheden binnen RMN. Via de online kalender kan je direct een afspraak met onze afdeling P&O maken. Nadat je een datum en tijd hebt gekozen en je contactgegevens hebt ingevuld sturen we een bevestiging van je afspraak. Een dag vóór de afspraak ontvang je een herinnering.

Je kunt ook telefonisch een koffiedate inplannen op 0900 – 60 39 222, dit kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 12:30 uur. Je betaalt voor dit nummer alleen je gebruikelijke belkosten. Vraag naar de afdeling P&O om je koffiedate te plannen. Mailen naar kopjekoffie@rmn.nl kan uiteraard ook.

 

Actuele vacatures

  • Beheerder inzamelmiddelen
  • Inkoopadviseur (SR)
  • KAM medewerker/medewerker veiligheid
  • Kantinemedewerker
  • Recyclingcoach
  • Technisch medewerker inzamelmiddelen

Kopje koffie waar koffie uit spat.