Maandag 21 november 2022 starten de medewerkers van RMN en de Biga-groep met de bladactie. Samen ruimen zij de gevallen bladeren op wegen en plantsoenen op. De bladactie duurt tot en met vrijdag 16 december, maar we zijn hierbij wel afhankelijk van het weer. Wij vragen u om uw auto tijdelijk ergens anders te parkeren als u merkt dat de bladploeg in uw straat bezig is.

Bladkorven alleen voor bladeren
De locaties van de ruim dertig geplaatste bladkorven binnen de gemeentegrenzen vindt u op de website van de gemeente Bunnik: https://www.bunnik.nl/groen-en-bomen/bladkorven. Houdt u er wel rekening mee dat u alleen bladeren in de korven gooit. Takken, snoeiafval of ander groen mogen niet in de bladkorven. De bladzuiger die de korven leegzuigt raakt hierdoor verstopt. De bladkorven leegt RMN naar behoefte. Is de bladkorf vol? Maak hier dan een melding van via onze website.

Werkzaamheden
Merkt u dat de bladploeg in uw straat aan het werk is? Zet dan uw auto tijdelijk ergens anders zodat de medewerkers ongehinderd en zorgvuldig hun werk kunnen doen. Wij proberen het opruimen van het blad zo efficiënt mogelijk te doen met zo weinig mogelijk overlast voor u als inwoner.