Bestuur RMN

Het Algemeen en Dagelijks bestuur van RMN bestaat uit wethouders van de deelnemende gemeenten.

Jorrit Eijbersen

Jorrit Eijbersen is sinds juli 2018 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Bunnik heeft hij onder meer ruimtelijke ordening en milieu in portefeuille.

Marieke Schouten is sinds juni 2018 lid van het Algemeen en Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Nieuwegein heeft zij onder meer ruimtelijke ordening en milieu in portefeuille.

Mariska de Koning

Wethouder Mariska de Koning was sinds oktober 2016 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Zij heeft onlangs haar ontslag ingediend bij de gemeenteraad van Baarn. Als wethouder bij de gemeente Baarn had zij onder meer duurzaamheid en milieu in portefeuille. Wie haar opvolger wordt, hopen we op korte termijn te kunnen vermelden.

Nermina Kundic is sinds juni 2018 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Soest heeft zij onder meer milieu en energietransitie in portefeuille.

Peter Bekker is sinds juni 2018 lid van het Algemeen en Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente IJsselstein heeft hij onder meer woon- en leefomgeving en milieu en duurzaamheid in portefeuille.

Wouter Catsburg

Wouter Catsburg is sinds juni 2018 bestuursvoorzitter van het Algemeen en Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Zeist heeft hij onder meer duurzaamheid en openbare ruimte in portefeuille.