Bestuur

Het Algemeen en Dagelijkse bestuur van RMN bestaat uit wethouders van de deelnemende gemeenten.

 

Marcel AdrianiMarcel Adriani is sinds eind juli 2015 voorzitter van het Algemeen en het Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Soest heeft hij onder meer milieu in portefeuille.

 

 

Inge NieuwenhuizenInge Nieuwenhuizen is sinds oktober 2017 lid van het Algemeen en het Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente IJsselstein heeft zij onder meer woon- en leefomgeving en milieu en duurzaamheid in portefeuille.

 

 

Mariska de KoningMariska de Koning is sinds oktober 2016 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Baarn heeft zij onder meer duurzaamheid en milieu in portefeuille.

 

 

Roy LucaRoy Luca is sinds januari 2014 lid van het Algemeen en het Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Zeist heeft hij onder meer openbare ruimte in portefeuille.

 

 

Peter SnoerenPeter Snoeren is sinds januari 2014 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Nieuwegein heeft hij onder meer milieu en beheer openbare ruimte in portefeuille.

 

 

Peter SnoerenErika Spil is sinds januari 2017 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Bunnik heeft zij onder meer duurzaamheid en milieu in portefeuille.