Bestuur

Het Algemeen en Dagelijkse bestuur van RMN bestaat uit wethouders van de deelnemende gemeenten.

Peter Snoeren Erika Spil is sinds januari 2017 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Bunnik heeft zij onder meer duurzaamheid en milieu in portefeuille.
Inge Nieuwenhuizen Inge Nieuwenhuizen is sinds oktober 2017 lid van het Algemeen en het Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente IJsselstein heeft zij onder meer woon- en leefomgeving en milieu en duurzaamheid in portefeuille.
Janne Pijnenborg Janne Pijnenborg is sinds januari 2018 lid van het Algemeen en het Dagelijks bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Soest heeft zij onder meer milieu in portefeuille.
Mariska de Koning Mariska de Koning is sinds oktober 2016 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Baarn heeft zij onder meer duurzaamheid en milieu in portefeuille.
Peter Snoeren Peter Snoeren is sinds januari 2014 lid van het Algemeen bestuur van RMN. Als wethouder bij de gemeente Nieuwegein heeft hij onder meer milieu en beheer openbare ruimte in portefeuille.
Roy Luca Roy Luca is sinds januari 2014 lid van het Algemeen en het Dagelijks bestuur van RMN. Op dit moment is hij ook plaatsvervangend bestuursvoorzitter. Als wethouder bij de gemeente Zeist heeft hij onder meer openbare ruimte in portefeuille.