Nieuws

Recyclingstations weren bedrijfsafval Lees meer

Recyclingstations weren bedrijfsafval

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gaat bedrijven en verenigingen die afval komen storten actief weren. Inwoners die met een bedrijfsbusje afval komen brengen, zullen voortaan moeten aantonen dat het afval afkomstig is van hun huishouden. Bedrijfsafval is niet toegestaan op de recyclingstations van RMN.

RMN JAARVERSLAG 2018: “RMN BOUWT” Lees meer

RMN JAARVERSLAG 2018: “RMN BOUWT”

Bouwen aan het behalen van verschillende doelstellingen, dat was het centrale thema voor RMN in 2018. Deze week presenteren wij het jaarverslag 2018 met de titel ‘RMN bouwt!’ “Naast bouwen aan een betere wereld met onder andere nog meer zonnepanelen om zelf energie op te wekken en nog meer voertuigen die op groen gas rijden, hebben we ook hard gebouwd aan de eigen organisatie.” stelt RMN directeur Rob Schram.

Nieuwe prullenbakken op ‘snoeproute’ in IJsselstein Lees meer

Nieuwe prullenbakken op ‘snoeproute’ in IJsselstein

Dinsdag 11 juni zijn er in IJsselstein op de route tussen de Aldi, de Plus en het Cals College drie nieuwe prullenbakken bijgeplaatst en zes prullenbakken vervangen. Alle prullenbakken zijn voorzien van een herkenbare opdruk. RMN, gemeente IJsselstein, het Cals College, NederlandSchoon en de supermarkten Aldi en Plus slaan hiermee de handen ineen om de zogenaamde snoeproute nog beter vrij te maken van zwerfafval.

RSS
12