Nieuws

Nieuwe verzamelcontainers voor glas in gemeente Zeist
/ Categories: Nieuws

Nieuwe verzamelcontainers voor glas in gemeente Zeist

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) verzorgt in opdracht van de gemeente Zeist de inzameling van huishoudelijk afval. Huishoudelijk afval bevat veel grondstoffen die opnieuw gebruikt kunnen worden. Een van deze herbruikbare materialen is glas.

Nieuwe locaties glascontainers
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken uw glas in te leveren, is er in overleg met de gemeente gezocht naar nieuwe locaties voor glascontainers. Bij het bepalen van deze nieuwe locaties is rekening gehouden met de ligging in de buurt, beschikbare ruimte, kabels en leidingen in de grond, toegankelijkheid en het veilig kunnen legen. De nieuwe locaties zijn met de grootste zorg uitgekozen.

Een locatieoverzicht van alle glascontainers kunt u binnenkort ook terugvinden op de website van RMN en in de RMN app.

Nog vragen?
Mocht u vragen hebben over de gekozen locaties, dan kunt u contact zoeken met gemeente Zeist via het vijfcijferige telefoonnummer 14 030.

Het kan zijn dat u tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden enige overlast ervaart. Wij danken u op voorhand voor uw begrip. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact op met de afdeling Publiekscontacten van RMN, telefoonnummer 0900-6039222 of e-mailadres info@rmn.nl. Het telefoonnummer is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 - 16.30 uur.

Vorig artikel Damiaanschool uit Zeist wint E-waste Race RMN gemeenten 2019
Volgende artikel Opruimen afgevallen bladeren gemeente Soest
Print
288

Name:
Email:
Subject:
Message:
x