Nieuws

Inzamelschema 2019
/ Categories: Nieuws

Inzamelschema 2019

Het inzamelschema van 2019 is vanaf 1 december 2018 op deze website of in de RMN app te bekijken. Na het invoeren van postcode en huisnummer zijn de eerstvolgende ophaaldagen voor uw adres te bekijken. Daarnaast kunt u de kalender importeren in uw eigen Outlookagenda, een jaaroverzicht als PDF downloaden en desgewenst printen.

Download RMN app en blijf op de hoogte
Als u een smartphone heeft, kunt u de gratis RMN app hierop installeren. In de app is te zien wanneer de eerstvolgende ophaaldagen zijn voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT), plastic, metaal (blik) en drankenkartons (PMD), restafval en papier. Als u dat wilt, kunt u zich aanmelden voor een herinneringsbericht welke container(s) aan de weg gezet moet worden. In de app vindt u bovendien snel alle praktische informatie die u nodig heeft, zoals de openingstijden van het recyclingstation en welk afval waar hoort.

Papieren versie?
U kunt eventueel ook een printversie van het inzamelschema 2019 aanvragen via het aanvraagformulier of telefonisch bij de afdeling Publiekscontacten van RMN. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 0900-6039222.

Vorig artikel Woonachtig in Baarn en een grijze container met oranje deksel ontvangen? Controleer uw (nieuwe) ophaalschema!
Volgende artikel Opruimen afgevallen bladeren gemeente Soest
Print
127

Name:
Email:
Subject:
Message:
x