Nieuws

Voorkom vastgevroren afval Lees meer

Voorkom vastgevroren afval

Het ziet er naar uit dat het komende week blijft vriezen. Hierdoor bestaat de kans dat de deksel van uw container of de inhoud vastvriest, waardoor het afval vast blijft zitten in de container.

Uiteraard doen onze medewerkers hun uiterste best om bij deze weersomstandigheden uw container goed te legen. Desondanks kan het voorkomen dat het afval, na een paar keer schudden met de container, (deels) vast blijft zitten door de vorst. Wij kunnen hier niet voor terug rijden.

Opruimen afgevallen bladeren gemeente Bunnik Lees meer

Opruimen afgevallen bladeren gemeente Bunnik

Vanaf maandag 18 november 2019 kunt u medewerkers van RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) en de Biga-groep in de wijken van Bunnik tegenkomen. Zij zorgen er samen voor dat de afgevallen bladeren in uw straat worden opgeruimd. Voor de actie wordt in totaal vijf weken uitgetrokken. RMN vraagt aan inwoners om indien mogelijk de auto tijdelijk ergens anders te parkeren als zij merken dat de bladploeg in hun straat bezig is. De auto wordt dan niet vies door weggeblazen straatvuil en de medewerkers kunnen ongehinderd hun werk doen.

Opruimen afgevallen bladeren gemeente Soest Lees meer

Opruimen afgevallen bladeren gemeente Soest

Vanaf maandag 11 november 2019 kunt u de medewerkers van RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) en Eemfors weer in de Soester wijken tegenkomen. Zij zorgen er samen voor dat de afgevallen bladeren op straten en grasvelden worden opgeruimd. Voor de actie wordt in totaal zes weken uitgetrokken. RMN vraagt aan inwoners om de auto tijdelijk ergens anders te parkeren als zij merken dat de bladploeg in hun straat bezig is. De auto wordt dan niet vies door weggeblazen straatvuil en de medewerkers kunnen ongehinderd hun werk doen.

Nieuwe verzamelcontainers voor glas in gemeente Zeist Lees meer

Nieuwe verzamelcontainers voor glas in gemeente Zeist

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) verzorgt in opdracht van de gemeente Zeist de inzameling van huishoudelijk afval. Huishoudelijk afval bevat veel grondstoffen die opnieuw gebruikt kunnen worden. Een van deze herbruikbare materialen is glas.

Nieuwe locaties glascontainers
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken uw glas in te leveren, is er in overleg met de gemeente gezocht naar nieuwe locaties voor glascontainers. Bij het bepalen van deze nieuwe locaties is rekening gehouden met de ligging in de buurt, beschikbare ruimte, kabels en leidingen in de grond, toegankelijkheid en het veilig kunnen legen. De nieuwe locaties zijn met de grootste zorg uitgekozen.

Damiaanschool uit Zeist wint E-waste Race RMN gemeenten 2019 Lees meer

Damiaanschool uit Zeist wint E-waste Race RMN gemeenten 2019

Vrijdagmiddag 18 oktober om 13.00 uur nam de Damiaanschool uit Zeist de hoofdprijs in ontvangst voor het winnen van de E-waste Race. De afgelopen weken streden tien basisscholen in de RMN gemeenten tegen elkaar om zoveel mogelijk E-waste bij mensen uit de buurt op te halen. De Damiaanschool heeft de meeste punten gehaald met het inzamelen van elektrische apparaten.

RSS
12345