vuilniswagen

Login op Mijn RMN

Vul hierboven uw gegevens in voor specifieke informatie voor uw adres, het omwisselen van containers of om een melding te maken.

Wecycle kaartspel cadeau tijdens Nationale Recycleweek Lees meer

Wecycle kaartspel cadeau tijdens Nationale Recycleweek

Tijdens de Nationale Recycleweek (14 tot 21 oktober) krijgt iedereen die minimaal drie oude lampen inlevert op het recyclingstation een gratis Wecycle Recycle kaartspel (op=op). Hierin komen alle inleverpunten waar u als inwoner elektrische apparaten, verlichting en armaturen (e-waste) kunt inleveren aan bod.

Hergebruik verschillende grondstoffen Lees meer

Hergebruik verschillende grondstoffen

Wellicht heeft u deze week de uitzending van NieuwLicht gezien of er artikelen over gelezen. In deze uitzending werd de suggestie gewekt dat nascheiden net zoveel bruikbare grondstoffen oplevert als bij bronscheiding. De gedachte dat we maar beter kunnen stoppen met het scheiden van afval aan de bron is een illusie.

Laatste ophaalronde snoeihout in Zeist Lees meer

Laatste ophaalronde snoeihout in Zeist

De laatste ophaalronde van dit jaar vindt plaats in oktober Als u deze ophaalronde uw snoeihout wilt aanbieden, dan kunt u hiervoor tot en met vrijdag 25 oktober een afspraak maken. U kunt ook een afspraak maken via telefoonnummer 0900-6039222, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Bij het maken van de afspraak geeft RMN de exacte inzameldag door.

Gemeente IJsselstein start met aparte inzameling luiers Lees meer

Gemeente IJsselstein start met aparte inzameling luiers

Vanaf 1 oktober 2019 kunnen inwoners van de gemeente IJsselstein incontinentiemateriaal en luiers (met billendoekjes) apart inleveren voor recycling. Dit kan op verschillende inzamelpunten, waar speciale luiercontainers staan. In Nederland zorgen wegwerpluiers en incontinentiemateriaal voor 5% van al het huishoudelijk afval. Door luiers apart in te leveren is de container voor restafval minder snel vol. En kunnen we nog meer grondstoffen hergebruiken.

Wethouder Peter Bekker plaatst op 2 oktober de eerste ‘luiercontainer’ in IJsselstein, bij Spring-in-‘t-Veld.

Recyclingstations weren bedrijfsafval Lees meer

Recyclingstations weren bedrijfsafval

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gaat bedrijven en verenigingen die afval komen storten actief weren. Inwoners die met een bedrijfsbusje afval komen brengen, zullen voortaan moeten aantonen dat het afval afkomstig is van hun huishouden. Bedrijfsafval is niet toegestaan op de recyclingstations van RMN.

RSS
12345

GFT-tips van dr. Groen

GFT-tips van dr. Groen

Banner RMN app Heeft u 'm al?