vuilniswagen

Login op Mijn RMN

Vul hierboven uw gegevens in voor specifieke informatie voor uw adres, het omwisselen van containers of om een melding te maken.

Maak kans op een Wecycle sponsorcheque twv 1000 euro Lees meer

Maak kans op een Wecycle sponsorcheque twv 1000 euro

Clubs, verenigingen of lokale goede doelen uit uw gemeente, kunnen een Wecycle-sponsorcheque winnen t.w.v. 1.000 euro. Om kans te maken op zo'n sponsorcheque, dient de vereniging een foto of video van het inlevermoment van elektrische apparaten op het recyclingstation te maken. Deze moet dan vóór 9 juni opgestuurd worden naar Wecycle.

Na de sluitingstermijn kiest Wecycle de 25 leukste, opvallendste, en creatiefste inzendingen uit. Op de website van Wecycle kunt u alle actievoorwaarden lezen.

Bruikbare onderdelen inzamelen tijdens Wecycle-actie Lees meer

Bruikbare onderdelen inzamelen tijdens Wecycle-actie

Om inwoners op te roepen hun kapotte en afgedankte elektrische apparaten apart in te leveren, werkt RMN ook dit jaar mee aan de landelijke Wecycle-actie. U ontvangt bij het inleveren van een elektrisch apparaat op het recyclingstation, een memoryspel (zolang de voorraad strekt). Ondanks dat RMN vorig jaar ruim 1.381.000 kilo aan kleine huishoudelijke apparaten apart wist in te zamelen, verdwijnt in de RMN-gemeenten jaarlijks ook nog zo’n 300.000 kilo bij het restafval.

Campagne tegen ratten IJsselstein Lees meer

Campagne tegen ratten IJsselstein

Het aantal ratten in IJsselstein groeit hard en er is veel overlast. De gemeente IJsselstein is daarom een campagne gestart tegen overlast door ratten. Inwoners opgeroepen om het direct te melden als ze een of meerdere ratten zien of het vermoeden hebben dat er ratten zijn. Ook geeft de gemeente tips om ratten te voorkomen. Meer informatie is te vinden op de campagepagina van de gemeente IJsselstein.

 

RMN en Sociale Dienst bundelen krachten Lees meer

RMN en Sociale Dienst bundelen krachten

Onlangs nam een gemêleerde groep kandidaten vanuit de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) deel aan een bijzondere Meet & Greet bij RMN. Met een rondleiding door het bedrijf toonde Rob Schram, directeur van RMN, hoe het er aan toe gaat op de werkvloer en voor welke werkzaamheden RMN nieuwe krachten kan gebruiken. Via korte gesprekken verkenden de deelnemende kandidaten aansluitend of zij mogelijk de kandidaat zijn waar RMN naar op zoek is. Met succes: de eerste kandidaten gaan binnenkort aan de slag bij RMN.

Bijen redden in IJsselstein! Lees meer

Bijen redden in IJsselstein!

Op maandag 4 juni heeft de 11-jarige Lotte, samen met 55 andere leerlingen van basisschool De Tandem, op een veld van maar liefst 800m2, bloembommen (bolletjes klei met bloemzaadjes) ingezaaid. Dit hebben ze gedaan in de hoop dat er zo weer meer bijen komen.

RSS
12345

GFT-tips van dr. Groen

GFT-tips van dr. Groen

Banner RMN app Heeft u 'm al?