vuilniswagen

Login op Mijn RMN

Vul hierboven uw gegevens in voor specifieke informatie voor uw adres, het maken van een grofvuilafspraak of om een melding te maken.

Jaarverslag 2016 gepubliceerd Lees meer

Jaarverslag 2016 gepubliceerd

RMN heeft deze week haar jaarverslag 2016 met als titel “Beheer(st)”gepubliceerd. In 2016 is in het RMN verzorgingsgebied 523 kilo huishoudelijk afval en grondstoffen per inwoner ingezameld. Daarvan is 61% hergebruikt. De hergebruikspercentages van de RMN gemeenten varieerden in 2016, als gevolg van het voeren van eigen afvalbeleid, van 53% tot 69%. Het jaarverslag is alleen digitaal uitgebracht.

PMD aanbieden in doorzichtige zakken Lees meer

PMD aanbieden in doorzichtige zakken

Plastic, metaal (blik) en drankenkartons, afgekort PMD, zijn uitstekend recyclebaar. Daarom zamelt RMN gebruikte verpakkingen die van deze materialen zijn gemaakt, gescheiden van het restafval bij u in. Uw PMD kunt u aanbieden in speciaal daarvoor bestemde PMD zakken. Deze groen doorzichtige zakken zijn gratis verkrijgbaar. Mocht u eventueel nog in het bezit zijn van Plastic Heroes zakken, dan kunt u deze ook voor het PMD gebruiken.

RMN afvalapp Lees meer

RMN afvalapp

RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) heeft een app gelanceerd die u kan helpen om uw afval op de ophaaldag tijdig aan de straat te zetten. De app toont ook een overzicht van te scheiden afvalstromen met daarbij een korte uitleg. De app is geschikt voor iOS en Android en vanaf begin volgende week gratis te downloaden via uw app store.

RSS
1234

Banner RMN app Heeft u 'm al?