vuilniswagen

Login op Mijn RMN

Vul hierboven uw gegevens in voor specifieke informatie voor uw adres, het maken van een grofvuilafspraak of om een melding te maken.

Opruimen afgevallen bladeren gemeente Bunnik Lees meer

Opruimen afgevallen bladeren gemeente Bunnik

Vanaf maandag 19 november 2018 kunt u medewerkers van RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) en de Biga-groep in de wijken van Bunnik tegenkomen. Zij zorgen er samen voor dat de afgevallen bladeren in uw straat worden opgeruimd. Voor de actie wordt in totaal vijf weken uitgetrokken. Vorig jaar is in de gemeente Bunnik 279.380 kilogram aan bladafval opgeruimd. RMN vraagt aan inwoners om indien mogelijk de auto tijdelijk ergens anders te parkeren als zij merken dat de bladploeg in hun straat bezig is. De auto wordt dan niet vies door weggeblazen straatvuil en de medewerkers kunnen ongehinderd hun werk doen.

Opruimen afgevallen bladeren gemeente Soest Lees meer

Opruimen afgevallen bladeren gemeente Soest

Vanaf maandag 12 november 2018 kunt u de medewerkers van RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) en Eemfors weer in de Soester wijken tegenkomen. Zij zorgen er samen voor dat de afgevallen bladeren op straten en grasvelden worden opgeruimd. Voor de actie wordt in totaal zes weken uitgetrokken. Vorig jaar is in de gemeente Soest ruim 900 ton aan bladafval opgeruimd. RMN vraagt aan inwoners om de auto tijdelijk ergens anders te parkeren als zij merken dat de bladploeg in hun straat bezig is. De auto wordt dan niet vies door weggeblazen straatvuil en de medewerkers kunnen ongehinderd hun werk doen.

Inzamelschema 2019 Lees meer

Inzamelschema 2019

Het inzamelschema van 2019 is vanaf 1 december 2018 op deze website of in de RMN app te bekijken. Na het invoeren van postcode en huisnummer zijn de eerstvolgende ophaaldagen voor uw adres te bekijken. Daarnaast kunt u de kalender importeren in uw eigen Outlookagenda, een jaaroverzicht als PDF downloaden en desgewenst printen.

Woonachtig in Baarn en een grijze container met oranje deksel ontvangen? Controleer uw (nieuwe) ophaalschema! Lees meer

Woonachtig in Baarn en een grijze container met oranje deksel ontvangen? Controleer uw (nieuwe) ophaalschema!

Vanaf deze week gaat het nieuwe ophaalschema in voor huishoudens die een container hebben ontvangen voor verpakkingen van plastic, metaal en drankenkartons (samen PMD genoemd).

Begin juni heeft RMN een informatiebrief met een nieuw papieren ophaalschema aan de betreffende huishoudens gestuurd. Huishoudens die (nog) geen informatiebrief en container met oranje deksel hebben ontvangen kunnen op het online inzamelschema of in de RMN app de (ongewijzigde) ophaaldagen van de containers terugvinden.

RSS
1234

Banner RMN app Heeft u 'm al?