vuilniswagen

Login op Mijn RMN

Vul hierboven uw gegevens in voor specifieke informatie voor uw adres, het omwisselen van containers of om een melding te maken.

E-waste race in RMN gemeenten van start Lees meer

E-waste race in RMN gemeenten van start

Van 23 september tot en met 18 oktober strijden tien basisscholen uit de verschillende RMN gemeenten tegen elkaar tijdens de E-waste Race. De leerlingen van de deelnemende basisscholen proberen in deze vier weken zo veel mogelijk afgedankte elektrische apparaten (ook wel E-waste genoemd) in te zamelen. Per ingezameld apparaat scoren ze punten. De groep met de hoogste score wint een volledig verzorgde schoolreis naar het Nemo Science Museum in Amsterdam.

RMN JAARVERSLAG 2018: “RMN BOUWT” Lees meer

RMN JAARVERSLAG 2018: “RMN BOUWT”

Bouwen aan het behalen van verschillende doelstellingen, dat was het centrale thema voor RMN in 2018. Deze week presenteren wij het jaarverslag 2018 met de titel ‘RMN bouwt!’ “Naast bouwen aan een betere wereld met onder andere nog meer zonnepanelen om zelf energie op te wekken en nog meer voertuigen die op groen gas rijden, hebben we ook hard gebouwd aan de eigen organisatie.” stelt RMN directeur Rob Schram.

Grijze containers met bruine deksel in Bunnik en Soest Lees meer

Grijze containers met bruine deksel in Bunnik en Soest

Vanaf vandaag kan er een nieuwe variant container voor groente-, fruit- en tuinafval (gft) in het straatbeeld van gemeente Bunnik en Soest verschijnen. De nieuwe variant gft-container is grijs met een bruin deksel. RMN voert deze nieuwe variant geleidelijk in. Inwoners die bijvoorbeeld een aanvraag doen voor een extra gft-container of de huidige gft-container moeten omwisselen vanwege schade, ontvangen de nieuwe variant container. De huidige bruine containers blijft RMN uiteraard ook legen.

Recycling van plastic Lees meer

Recycling van plastic

Wellicht heeft u deze week in de Volkskrant of in Trouw de artikelen gelezen over de recycling van plastic. In deze artikelen werd de suggestie gewekt dat het scheiden van PMD nauwelijks effect heeft, en dat het wordt verbrand in plaats van gerecycled. De grondstoffen die RMN apart bij u ophaalt, komen niet terecht in de verbrandingsoven.

Bestrijding eikenprocessierups in IJsselstein Lees meer

Bestrijding eikenprocessierups in IJsselstein

Landelijk is er veel aandacht voor de overlast veroorzaakt door de eikenprocessierups. De eikenprocessierups (Thaumetopoea precessionea linnaeus) verplaatst zich hoofdzakelijk in rijen achter elkaar in de eikenboom. Ook in IJsselstein komt de eikenprocessierups in de eiken voor. Inmiddels zijn deze bomen met een lint aangegeven. Het advies is deze plekken te mijden en de bomen zeker niet aan te raken.

RSS
1234

GFT-tips van dr. Groen

GFT-tips van dr. Groen

Banner RMN app Heeft u 'm al?