vuilniswagen

Login op Mijn RMN

Vul hieronder uw gegevens in voor specifieke informatie voor uw adres, het maken van een grofvuilafspraak of om een melding te maken.

Kerstbomeninzameling Lees meer

Kerstbomeninzameling

Deze week is RMN gestart met het ophalen van kerstbomen. Onze medewerkers halen per ophaaldag rond de 600 kerstbomen op. Dit jaar liggen er ontzettend veel kerstbomen aan de weg en het lukt onze medewerkers helaas niet om alle aangeboden kerstbomen op de ophaaldag weg te halen. De kerstbomen kun je aan de weg laten liggen, wij halen deze alsnog zo snel mogelijk op.

Let op: Vergeet niet de plastic pot, het houten kruis, en de kerstversiering te verwijderen, anders nemen onze medewerkers de kerstboom niet mee.

Inzamelen kerstbomen Lees meer

Inzamelen kerstbomen

RMN haalt in januari kerstbomen op aan huis. U kunt in het inzamelschema zien wanneer RMN bij u langskomt.

De kerstboom aanbieden
Alle versiering, verlichting en slingers moeten uit de kerstboom zijn. De boom mag geen bak, pot of kruis meer aan de onderkant hebben.

Recycling van oude matrassen per 1 november Lees meer

Recycling van oude matrassen per 1 november

Inwoners van de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist kunnen hun oude matrassen vanaf 1 november apart inleveren bij het recyclingstation van Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN). Dit is zinvol, want van matrassen zijn zo goed als alle onderdelen herbruikbaar. Alle droge en niet sterk verontreinigde matrassen zijn apart in te leveren bij de container op het lokale recyclingstation.

Bijzondere samenwerking BBS en RMN Lees meer

Bijzondere samenwerking BBS en RMN

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gaat samenwerken met de Uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen van Baarn, Bunschoten en Soest (BBS). Op woensdag 6 september hebben zij een bijzondere samenwerkingsovereenkomst getekend.

Inzameling plastic: zinvol! Lees meer

Inzameling plastic: zinvol!

Mogelijk heeft u via de media gehoord over het recent verschenen rapport van het Centraal Planbureau over de inzameling van plastic, blik en drinkpakken. Uit de berichtgeving kan het beeld ontstaan dat plastic scheiden geen zin heeft, maar dat is niet terecht. Goed afval scheiden wordt al tientallen jaren door de overheid gestimuleerd en leidt tot bewezen milieuwinst. Het scheiden van de nieuwe soort plastic, blik en drinkpakken kan nog verder verbeterd worden om tot dezelfde resultaten te komen als met GFT, glas en papier. Om afval goed te kunnen recyclen, blijft het belangrijk dat u het afval thuis goed scheidt.

RSS
12