Persberichten

Regelmatig verspreid RMN nieuwsberichten naar diverse (lokale) media. Deze berichten zijn ook op onderstaande pagina terug te vinden. Heeft u vragen over deze berichten, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de medewerker voorlichting via ons hoofdnummer.



Inzamelschema Baarn voortaan online Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 29 September 2015 12:35
Online inzamelschema RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) stopt met het huis-aan-huis versturen van het inzamelschema in de gemeente Baarn. De gemeente en RMN hebben hier gezamenlijk toe besloten. Via www.rmn.nl/inzamelschema kunnen inwoners van Baarn eenvoudig de digitale versie van het inzamelschema raadplegen. Inwoners ontvangen eind oktober een brief met informatie over de wijzigingen.
Lees meer...
 
Aanvragen inzamelschema 2016 Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 29 September 2015 12:29

Printversie inzamelschema RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) biedt inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist die geen beschikking hebben over internet de mogelijkheid om alvast een printversie van het online inzamelschema 2016 aan te vragen. RMN roept inwoners op dit vóór 25 november te doen. Het inzamelschema wordt dan eind december toegestuurd. Wie wel beschikking heeft over internet hoeft niets te doen.

Lees meer...
 
Laatste keer gratis snoeihout ophalen Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 15 September 2015 09:39

Snoeihoutinzameling SoestHuishoudens in de gemeente Soest kunnen in de week van 12 oktober 2015 voor de vierde en laatste keer dit jaar gratis snoeihout aanbieden. Inwoners die van deze ophaalronde gebruik willen maken kunnen hiervoor t/m 9 oktober 2015 een afspraak maken. Eerdere gratis ophaalrondes hebben plaatsgevonden in de maanden april, mei en september. Verschillende inwoners hebben daarvan gebruik gemaakt.

Lees meer...
 
Invoering registratie minicontainers IJsselstein Afdrukken E-mailadres
Maandag 31 Augustus 2015 11:13

ContainerregistratieDe gemeente IJsselstein voert containerregistratie in. Alle minicontainers die aan huishoudens ter beschikking zijn gesteld, worden voorzien van een registratiesticker met barcode. De maatregel moet ervoor zorgen dat huishoudens niet meer containers hebben (en dus afval aanbieden) dan waarvoor zij afvalstoffenheffing betalen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2