Persberichten

Regelmatig verspreid RMN nieuwsberichten naar diverse (lokale) media. Deze berichten zijn ook op onderstaande pagina terug te vinden. Heeft u vragen over deze berichten, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de medewerker voorlichting via ons hoofdnummer.RMN Publiceert Jaarverslag 2013; daling van afvalstoffen Afdrukken E-mailadres
Donderdag 17 Juli 2014 21:04

RMN heeft in 2013 in totaal 114.223 ton afval ingezameld bij 100.054 huishoudens. Dit blijkt uit het deze week gepubliceerde jaarverslag van 2013. De gemeenten Baarn en IJsselstein maken sinds 1 januari 2013 deel uit van de gemeenschappelijke regeling. RMN bestaat daarmee uit 5 deelnemers. Na uitsluiting van de, als gevolg van deze uitbreiding stijgende hoeveelheid ingezameld afval, laten de RMN gemeenten een daling van afvalstoffen zien van 5%.

Lees meer...
 
Extra inzameling GFT Zeist Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 08 Juli 2014 11:37

In de gemeente Zeist is de zomerinzameling gestart. Dit betekent dat in de weken waarin normaal gesproken alleen restafval wordt ingezameld, ook GFT wordt ingezameld. De GFT-containers worden één dag na het legen van de restafvalcontainer geleegd.

Lees meer...
 
Verwarring over afvalinzameling Baarn Afdrukken E-mailadres
Vrijdag 05 April 2013 08:08

Er blijkt bij inwoners onduidelijkheid over de dagen waarop in de gemeente Baarn het afval wordt ingezameld. RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) dat sinds 1 januari 2013 de afvalinzameling voor de gemeente Baarn verzorgt, hanteert een andere werkwijze dan men gewend was. RMN raadt inwoners aan hun inzameldagen in de afvalkalender na te kijken en de verschillende soorten afval op de juiste dagen buiten te zetten. Dat voorkomt overlast voor omwonenden.

Lees meer...
 
Nu ook papiercontainers in Zeist Afdrukken E-mailadres
Donderdag 31 Januari 2013 09:55

De gemeente Zeist heeft sinds kort openbare papiercontainers. Deze containers zijn hoofdzakelijk bedoeld voor bewoners van hoogbouwwoningen omdat het papier bij deze woningen niet zoals bij laagbouw aan huis wordt ingezameld met een minicontainer. Dankzij de plaatsing van deze containers kunnen bewoners van hoogbouw hun papier en karton op elk gewenst moment kwijt.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2