Persberichten

Regelmatig verspreid RMN nieuwsberichten naar diverse (lokale) media. Deze berichten zijn ook op onderstaande pagina terug te vinden. Heeft u vragen over deze berichten, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de medewerker voorlichting via ons hoofdnummer.Verwarring over afvalinzameling Baarn Afdrukken E-mailadres
Vrijdag 05 April 2013 08:08

Er blijkt bij inwoners onduidelijkheid over de dagen waarop in de gemeente Baarn het afval wordt ingezameld. RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) dat sinds 1 januari 2013 de afvalinzameling voor de gemeente Baarn verzorgt, hanteert een andere werkwijze dan men gewend was. RMN raadt inwoners aan hun inzameldagen in de afvalkalender na te kijken en de verschillende soorten afval op de juiste dagen buiten te zetten. Dat voorkomt overlast voor omwonenden.

Lees meer...
 
Nu ook papiercontainers in Zeist Afdrukken E-mailadres
Donderdag 31 Januari 2013 09:55

De gemeente Zeist heeft sinds kort openbare papiercontainers. Deze containers zijn hoofdzakelijk bedoeld voor bewoners van hoogbouwwoningen omdat het papier bij deze woningen niet zoals bij laagbouw aan huis wordt ingezameld met een minicontainer. Dankzij de plaatsing van deze containers kunnen bewoners van hoogbouw hun papier en karton op elk gewenst moment kwijt.

Lees meer...
 
Aangepaste inzameling bedrijven centrum Zeist Afdrukken E-mailadres
Donderdag 20 December 2012 10:28

In verband met de feestdagen is er een aangepaste afvalinzameling voor bedrijven in het centrum van Zeist die reinigingsrechten betalen.

Lees meer...