Persberichten

Regelmatig verspreid RMN nieuwsberichten naar diverse (lokale) media. Deze berichten zijn ook op onderstaande pagina terug te vinden. Heeft u vragen over deze berichten, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de medewerker voorlichting via ons hoofdnummer.



In Zeist per 1 juni papier vaker ingezameld en wijziging inzameldagen afval Afdrukken E-mailadres
Donderdag 30 April 2015 10:33

RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gaat het papier in de gemeente Zeist vaker inzamelen. Ook wijzigen met ingang van 1 juni de inzameldagen van plastic, papier, restafval en groente-, fruit- en tuinafval (GFT). RMN informeert de inwoners per brief over de wijzigingen.

Lees meer...
 
In Soest wekelijkse inzameling van GFT-afval in de zomermaanden; Inzameldagen van andere afvalstoffen wijzigen daardoor Afdrukken E-mailadres
Donderdag 30 April 2015 10:29

RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gaat in de gemeente Soest het groente-, fruit- en tuinafval (GFT) in de zomerperiode vaker inzamelen. Als gevolg daarvan wijzigen met ingang van 1 juni de inzameldagen van plastic, papier, GFT en restafval. RMN informeert de inwoners van Soest per brief over de wijzigingen.

Lees meer...
 
Gewijzigde afvalinzameling rond Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 14 April 2015 08:29

Op maandag 27 april (Koningsdag), dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag), donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 25 mei (tweede Pinksterdag) is RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gesloten en vindt er geen afvalinzameling plaats. De afvalbrengstations zijn op deze feestdagen ook gesloten.

Lees meer...
 
RMN Publiceert Jaarverslag 2013; daling van afvalstoffen Afdrukken E-mailadres
Donderdag 17 Juli 2014 21:04

Cover jaarverslag RMN 2013RMN heeft in 2013 in totaal 114.223 ton afval ingezameld bij 100.054 huishoudens. Dit blijkt uit het deze week gepubliceerde jaarverslag van 2013. De gemeenten Baarn en IJsselstein maken sinds 1 januari 2013 deel uit van de gemeenschappelijke regeling. RMN bestaat daarmee uit 5 deelnemers. Na uitsluiting van de, als gevolg van deze uitbreiding stijgende hoeveelheid ingezameld afval, laten de RMN gemeenten een daling van afvalstoffen zien van 5%.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2