Slideshow


Glas ook in voertuig op kleur gescheiden Afdrukken E-mailadres
Donderdag 25 Juni 2015 13:28

Gescheiden glasinzameling door RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) heeft de containers op het voertuig waarmee de glasbakken in Baarn, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist geleegd worden, voorzien van speciale stickers. De stickers moeten duidelijk maken dat het glas op kleur gescheiden wordt afgevoerd en niet op een grote hoop belandt, zoals vaak ten onrechte wordt gedacht. Sinds 1 april verzorgt RMN de glasinzameling in genoemde gemeenten.

Lees meer...
 
Tijdelijk afvalbrengstation aan de Zuidergracht in Soest Afdrukken E-mailadres
Maandag 11 mei 2015 08:36

Route naar van DorresteijnVanaf dinsdag 28 juli tot en met eind december 2015 is afvalbrengstation De Schans gesloten vanwege de herinrichting. In die periode wordt aan de inwoners van Soest een alternatief afvalbrengstation aangeboden op het terrein van Van Dorresteijn aan de Zuidergracht in Soest. Vanwege de beperkte ruimte in de tijdelijke situatie en de beperktere mogelijkheden voor afvalscheiding roept de gemeente de inwoners van Soest om vóór augustus nog zoveel mogelijk grof afval aan te bieden op afvalbrengstation De Schans.

Lees meer...
 
In Zeist per 1 juni papier vaker ingezameld en wijziging inzameldagen afval Afdrukken E-mailadres
Donderdag 30 April 2015 10:33

minicontainer papierRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gaat het papier in de gemeente Zeist vaker inzamelen. Ook wijzigen met ingang van 1 juni de inzameldagen van plastic, papier, restafval en groente-, fruit- en tuinafval (GFT). RMN informeert de inwoners per brief over de wijzigingen.

Lees meer...
 
In Soest wekelijkse inzameling van GFT-afval in de zomermaanden; Inzameldagen van andere afvalstoffen wijzigen daardoor Afdrukken E-mailadres
Donderdag 30 April 2015 10:29

GFt-container SoestRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gaat in de gemeente Soest het groente-, fruit- en tuinafval (GFT) in de zomerperiode vaker inzamelen. Als gevolg daarvan wijzigen met ingang van 1 juni de inzameldagen van plastic, papier, GFT en restafval. RMN informeert de inwoners van Soest per brief over de wijzigingen.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2