Slideshow


Containerregistratie van start IJsselstein Afdrukken E-mailadres
Donderdag 10 September 2015 12:41

wethouder Vincent van de Berg plakt de sticker op de container van de heer van BreukelenDe komende twee maanden wordt de registratie van minicontainers gefaseerd ingevoerd in de gehele gemeente IJsselstein. Wethouder Vincent van den Berg heeft daarom op maandag 7 september 2015 een bezoek gebracht aan een inwoner uit de wijk Achterveld.

Lees meer...
 
Tijdelijk afvalbrengstation aan de Zuidergracht in Soest Afdrukken E-mailadres
Maandag 11 mei 2015 08:36

Route naar van DorresteijnVanaf dinsdag 28 juli tot en met eind december 2015 is afvalbrengstation De Schans gesloten vanwege de herinrichting. In die periode wordt aan de inwoners van Soest een alternatief afvalbrengstation aangeboden op het terrein van Van Dorresteijn aan de Zuidergracht in Soest. Vanwege de beperkte ruimte in de tijdelijke situatie en de beperktere mogelijkheden voor afvalscheiding roept de gemeente de inwoners van Soest om vóór augustus nog zoveel mogelijk grof afval aan te bieden op afvalbrengstation De Schans.

Lees meer...
 
Grof afval online Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 14:17

grof afval

Inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist hoeven niet te bellen voor het aanmelden van grof afval. U kunt direct online een afspraak inplannen via de grof afval portal op deze website. Voor meer informatie over het ophalen van grof afval verwijzen wij u naar het inzamelschema en/of de pagina over grof afval op deze website.

Lees meer...