Slideshow


Grof afval online Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 14:17

grof afval

Inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist hoeven niet meer te bellen voor het aanmelden van grof afval. U kunt sinds kort direct online een afspraak inplannen via de grof afval portal op deze website. Voor meer informatie over het ophalen van grof afval verwijzen wij u naar de afvalkalender en/of de pagina over grof afval op deze website.

Lees meer...
 
Proef papiercontainers Nieuwegein geslaagd Afdrukken E-mailadres
Donderdag 10 Oktober 2013 09:33

papiercontainerDe proef met de inzameling van karton en oud papier met behulp van minicontainers in Nieuwegein loopt nu een half jaar. In de proefwijk is door RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gemiddeld ruim 30% meer papier en karton ingezameld dan in een vergelijkbare periode waarbij het papier nog gebundeld of in dozen werd ingezameld. RMN en de gemeente Nieuwegein bestempelen de proef dan ook als geslaagd.

Lees meer...
 
Gevonden in stoepkolken Soest en Zeist Afdrukken E-mailadres
Maandag 17 Juni 2013 07:38
Gevonden in stoepkolken Soest en ZeistDat er op straat weleens wat verloren wordt is algemeen bekend. Minder bekend is dat er ook een groot aantal sieraden in het straatputje verdwijnt. Chauffeurs van de kolkenzuiger van RMN hebben dit seizoen al diverse kettingen, armbanden, horloges en andere voorwerpen uit de straatkolken in de gemeenten Soest en Zeist gezogen.
Lees meer...