Slideshow


In Zeist per 1 juni papier vaker ingezameld en wijziging inzameldagen afval Afdrukken E-mailadres
Donderdag 30 April 2015 10:33

minicontainer papierRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gaat het papier in de gemeente Zeist vaker inzamelen. Ook wijzigen met ingang van 1 juni de inzameldagen van plastic, papier, restafval en groente-, fruit- en tuinafval (GFT). RMN informeert de inwoners per brief over de wijzigingen.

Lees meer...
 
In Soest wekelijkse inzameling van GFT-afval in de zomermaanden; Inzameldagen van andere afvalstoffen wijzigen daardoor Afdrukken E-mailadres
Donderdag 30 April 2015 10:29

GFt-container SoestRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gaat in de gemeente Soest het groente-, fruit- en tuinafval (GFT) in de zomerperiode vaker inzamelen. Als gevolg daarvan wijzigen met ingang van 1 juni de inzameldagen van plastic, papier, GFT en restafval. RMN informeert de inwoners van Soest per brief over de wijzigingen.

Lees meer...
 
Op afspraak gratis snoeihout ophalen Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 14 April 2015 08:34

Huishoudens in de gemeente Soest kunnen sinds kort vier keer per jaar gratis snoeihout aanbieden. RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) organiseert hiervoor vier gratis ophaalrondes. De eerste ophaalronde heeft deze maand plaatsgevonden. Verschillende inwoners hebben zich hiervoor aangemeld. Inwoners die van de tweede ophaalronde in mei gebruik willen maken kunnen hiervoor t/m 6 mei 2015 een afspraak maken.

Lees meer...
 
Grof afval online Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 14:17

grof afval

Inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist hoeven niet te bellen voor het aanmelden van grof afval. U kunt direct online een afspraak inplannen via de grof afval portal op deze website. Voor meer informatie over het ophalen van grof afval verwijzen wij u naar het inzamelschema en/of de pagina over grof afval op deze website.

Lees meer...