Slideshow


RMN neemt taken over van gemeente Bunnik Afdrukken E-mailadres
Donderdag 14 Januari 2016 11:22

Gemeente Bunnik heeft zich per 1 januari 2016 aangesloten bij de gemeenschappelijke regeling van Reinigingsbedrijf Midden Nederland. RMN heeft een aantal taken overgenomen van de gemeente Bunnik.

Het gaat om de taken straatreiniging, het beheer van het recyclestation en klein onderhoud aan straten, pleinen en groen. De medewerkers die deze taken uitvoerden in de gemeente Bunnik zijn nu in dienst van RMN.

De dienstverlening richting inwoners van gemeente Bunnik blijft op hetzelfde niveau. Het contact verloopt nu echter via RMN en niet meer via de gemeente. Meldingen over de openbare ruimte worden via de website van gemeente Bunnik automatisch doorgestuurd naar RMN.

 
Kerstbomeninzameling in de maand januari Afdrukken E-mailadres
Woensdag 30 December 2015 00:00

In de maand januari zamelt RMN gebruikte kerstbomen in bij huishoudens. Inwoners kunnen hun kerstboom naast de minicontainer leggen op de dag dat deze container geleegd wordt. Inwoners die gebruik maken van een ondergrondse of verzamelcontainer kunnen hun kerstboom op werkdagen op 5 meter afstand van deze container neerleggen.

Lees meer...
 
Gratis aanhangwagen lenen op recyclestation in Baarn Afdrukken E-mailadres
Donderdag 24 December 2015 16:26

Vanaf 5 januari 2016 kunnen inwoners van Baarn gratis een aanhangwagen lenen op het recyclestation aan de Oude Amsterdamsestraatweg 4.

Lees meer...
 
Inzamelactie vuurwerkafval gemeente Soest Afdrukken E-mailadres
Donderdag 24 December 2015 16:24

Net als voorgaande jaren organiseert de gemeente Soest samen met RMN een inzamelactie voor vuurwerkafval. Bij inlevering van een volle zak vuurwerkafval wordt een gratis lot verstrekt. Met deze loten maken inwoners kans op VVV-bonnen van €25,- €50,- of maar liefst €100,-.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3