Slideshow


Ophalen kerstbomen Afdrukken E-mailadres
Zaterdag 24 December 2016 13:38
kerstbomen inzameling

Begin januari haalt RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gebruikte kerstbomen op bij huishoudens van de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist.

Lees meer...
 
RMN gaat afval ophalen in Bunnik Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 06 December 2016 15:38

BunnikRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt vanaf 1 januari 2017 het huishoudelijk afval op in de gemeente Bunnik. Dit betekent dat RMN vanaf deze datum de zakken met plastic, blik en drankenkartons (PMD) ophaalt en de bruine containers voor GFT aan huis leegt en ook de grijze containers voor restafval.

Lees meer...
 
Voorkom bevriezing van uw GFT-container Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 06 December 2016 15:21

vuilniswagen in sneeuwBij koud weer bestaat de kans dat de deksel van uw GFT-container vastvriest of het GFT-afval in uw container vastvriest, waardoor deze niet geleegd kan worden. Lees daarom onze tips tegen bevriezing.

Lees meer...
 
Grof afval online Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 14:17

grof afval

Inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist hoeven niet te bellen voor het aanmelden van grof afval. U kunt direct online een afspraak inplannen via de grof afval portal op deze website. Voor meer informatie over het ophalen van grof afval verwijzen wij u naar het inzamelschema en/of de pagina over grof afval op deze website.

Lees meer...