Slideshow


Poster afvalvrije school Nieuwegein onthuld Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 21 Oktober 2014 19:54

Poster afvalvrije school Nieuwegein onthuldMontessorischool De Vleugel aan het Mozartplantsoen is in het zonnetje gezet als eerste afvalvrije school van Nieuwegein. De leerlingen werkten de afgelopen tijd in groepjes aan een poster die de afvalvrije school symboliseert. De winnende poster werd door verantwoordelijk wethouder Peter Snoeren onthuld op een vuilnisophaalwagen van Reinigingsbedrijf Midden Nederland.

Lees meer...
 
Oud papier Nieuwegein Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 12 Augustus 2014 09:25

Papiercontainer NieuwegeinDe gemeente Nieuwegein heeft besloten dat het oud papier in de gemeente ingezameld gaat worden met behulp van minicontainers. RMN treft voorbereidingen zodat dit besluit kan worden uitgevoerd. Inwoners worden binnenkort per brief geinformeerd over de wijzigingen.

 


 
Asbest meldingen Zeist online Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 10 Juni 2014 11:38
asbest SeysterbergMeldingen van particulieren uit de gemeente Zeist voor het inleveren van asbest kunnen vanaf 16 juni 2014 niet meer worden afgehandeld aan de balie Omgevingsdienst van het gemeentehuis. Inwoners worden verzocht deze meldingen te doen via www.omgevingsloket.nl.
 
Grof afval online Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 14:17

grof afval

Inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist hoeven niet meer te bellen voor het aanmelden van grof afval. U kunt sinds kort direct online een afspraak inplannen via de grof afval portal op deze website. Voor meer informatie over het ophalen van grof afval verwijzen wij u naar de afvalkalender en/of de pagina over grof afval op deze website.

Lees meer...