Slideshow


Op afspraak gratis snoeihout ophalen Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 14 April 2015 08:34

Huishoudens in de gemeente Soest kunnen sinds kort vier keer per jaar gratis snoeihout aanbieden. RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) organiseert hiervoor vier gratis ophaalrondes. De eerste ophaalronde heeft deze maand plaatsgevonden. Verschillende inwoners hebben zich hiervoor aangemeld. Inwoners die van de tweede ophaalronde in mei gebruik willen maken kunnen hiervoor t/m 6 mei 2015 een afspraak maken.

Lees meer...
 
Plastic inzameling Soest in week van restafval Afdrukken E-mailadres
Donderdag 15 Januari 2015 10:48

plastic inzamelingInwoners van de gemeente Soest zijn gewend het plastic afval buiten te zetten in de week dat RMN de bruine container voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT) leegt. Dit leidt tot verwarring nu RMN sinds 1 januari restafval ophaalt in de week waarin voorheen GFT werd opgehaald. Het gevolg is dat het plastic afval in de verkeerde week buiten wordt gezet en blijft liggen.

Lees meer...
 
Nieuw afvalbrengstation Baarn geopend Afdrukken E-mailadres
Maandag 05 Januari 2015 13:09
Nieuw afvalbrengstation BaarnHet nieuwe afvalbrengstation in Baarn is in gebruik genomen. Sinds dinsdag 16 december 2014 kunnen de inwoners van Baarn terecht op de nieuwe locatie aan de Oude Amsterdamsestraatweg 4, vlakbij de Nijhof. Het oude afvalbrengstation aan de Drakenburgerweg sloot op zaterdag 13 december voorgoed haar deuren.
 
Grof afval online Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 14:17

grof afval

Inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist hoeven niet te bellen voor het aanmelden van grof afval. U kunt direct online een afspraak inplannen via de grof afval portal op deze website. Voor meer informatie over het ophalen van grof afval verwijzen wij u naar het inzamelschema en/of de pagina over grof afval op deze website.

Lees meer...