Slideshow


Open dag bij recyclingstation geslaagd Afdrukken E-mailadres
Donderdag 07 Juli 2016 00:00
Open dag recyclingstation Soest

Vooral jeugdige bezoekers maakten gebruik van de unieke kans om een kijkje te nemen in een vuilniswagen of een ritje te maken met de veegmachine tijdens de open dag op recyclingstation De Schans in Soest op zaterdag 25 juni 2016.

Lees meer...
 
In Soest en Zeist extra inzameling GFT in zomermaanden Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 14 Juni 2016 12:14
Poster GFT in de juiste bak ermeeIn de gemeente Zeist start in de week van 21 juni 2016 de zomerinzameling. Dit betekent dat in de weken waarin het restafval wordt ingezameld, ook groente- fruit en tuinafval (GFT) wordt ingezameld. Zeisters kunnen de GFT-container één dag na het legen van de restafvalcontainer aan de weg zetten. In de gemeente Soest start de zomerinzameling in de week van 28 juni 2016. Op welke dag de GFT-container wordt geleegd kunnen de Soesters nakijken in het inzamelschema.
Lees meer...
 
Piepschuim (EPS) apart inleveren op recyclingstation Afdrukken E-mailadres
Donderdag 10 Maart 2016 09:35
Houder met zak voor piepschuimSinds 1 maart 2016 kunnen inwoners in de gemeenten Soest, Baarn, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Bunnik EPS, oftewel piepschuimverpakkingen, apart inleveren op het recyclingstation. Op de recyclingstations van RMN kunnen de schone piepschuimverpakkingen gedeponeerd worden in speciaal daarvoor bestemde inzamelzakken.
Lees meer...
 
RMN neemt taken over van gemeente Bunnik Afdrukken E-mailadres
Donderdag 14 Januari 2016 11:22

Recyclingstation BunnikGemeente Bunnik heeft zich per 1 januari 2016 aangesloten bij de gemeenschappelijke regeling van Reinigingsbedrijf Midden Nederland. RMN heeft een aantal taken overgenomen van de gemeente Bunnik.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2