Slideshow


Piepschuim (EPS) apart inleveren op recyclingstation Afdrukken E-mailadres
Donderdag 10 Maart 2016 09:35
Houder met zak voor piepschuimSinds 1 maart 2016 kunnen inwoners in de gemeenten Soest, Baarn, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Bunnik EPS, oftewel piepschuimverpakkingen, apart inleveren op het recyclingstation. Op de recyclingstations van RMN kunnen de schone piepschuimverpakkingen gedeponeerd worden in speciaal daarvoor bestemde inzamelzakken.
Lees meer...
 
RMN neemt taken over van gemeente Bunnik Afdrukken E-mailadres
Donderdag 14 Januari 2016 11:22

Gemeente Bunnik heeft zich per 1 januari 2016 aangesloten bij de gemeenschappelijke regeling van Reinigingsbedrijf Midden Nederland. RMN heeft een aantal taken overgenomen van de gemeente Bunnik.

Lees meer...
 
Gratis aanhangwagen op recyclingstation in Baarn Afdrukken E-mailadres
Donderdag 24 December 2015 16:26

aanhangwagenSinds kort kunnen inwoners van Baarn op afspraak gratis een aanhangwagen lenen op het recyclingstation aan de Oude Amsterdamsestraatweg 4.

Lees meer...
 
Grof afval online Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 14:17

grof afval

Inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist hoeven niet te bellen voor het aanmelden van grof afval. U kunt direct online een afspraak inplannen via de grof afval portal op deze website. Voor meer informatie over het ophalen van grof afval verwijzen wij u naar het inzamelschema en/of de pagina over grof afval op deze website.

Lees meer...