Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Glas ook in voertuig op kleur gescheiden Afdrukken E-mailadres
Donderdag 25 Juni 2015 13:28

Gescheiden glasinzameling door RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) heeft de containers op het voertuig waarmee de glasbakken in Baarn, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist geleegd worden, voorzien van speciale stickers. De stickers moeten duidelijk maken dat het glas op kleur gescheiden wordt afgevoerd en niet op een grote hoop belandt, zoals vaak ten onrechte wordt gedacht. Sinds 1 april verzorgt RMN de glasinzameling in genoemde gemeenten.

Lees meer...
 
Inzamelen taxussnoeisel Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 09 Juni 2015 12:42

Inzamelen taxussnoeiselVanaf half juni start de gemeente Soest met het apart inzamelen van taxussnoeisel. Er komen hiervoor speciale containers op het afvalbrengstation in Soest. Op het afvalbrengstation in Huis ter Heide komt ook een extra container te staan, speciaal voor de inwoners van Soesterberg.

Lees meer...
 
Open dag RMN in Baarn Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 09 Juni 2015 12:17
Open dag RMNMede vanwege het 15-jarig bestaan van RMN heeft op zaterdag 30 mei een open dag plaatsgevonden bij het afvalbrengstation in Baarn. Een uitgelezen kans voor inwoners van Baarn, Soest en Zeist om nader kennis te laten maken met RMN en haar activiteiten. In totaal hebben zo'n 300 bezoekers de open dag bezocht.
 
Tijdelijk afvalbrengstation aan de Zuidergracht in Soest Afdrukken E-mailadres
Maandag 11 mei 2015 08:36

Route naar van DorresteijnVanaf dinsdag 28 juli tot en met eind december 2015 is afvalbrengstation De Schans gesloten vanwege de herinrichting. In die periode wordt aan de inwoners van Soest een alternatief afvalbrengstation aangeboden op het terrein van Van Dorresteijn aan de Zuidergracht in Soest. Vanwege de beperkte ruimte in de tijdelijke situatie en de beperktere mogelijkheden voor afvalscheiding roept de gemeente de inwoners van Soest om vóór augustus nog zoveel mogelijk grof afval aan te bieden op afvalbrengstation De Schans.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2