Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Gewijzigde inzameling rond feestdagen Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 19 April 2016 09:03

Op woensdag 27 april (Koningsdag), donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag) en maandag 16 mei (Tweede Pinksterdag) is RMN gesloten en wordt er geen afval opgehaald. Het recyclingstation is tijdens deze feestdagen ook gesloten.

Lees meer...
 
Soest krijgt persende containers voor PMD-afval Afdrukken E-mailadres
Donderdag 14 April 2016 09:15

In de gemeente Soest worden de huidige ondergrondse containers voor PMD (PMD staat voor plastic verpakkingsafval, metalen verpakkingen (blik) en drankenkartons) in april 2016 vervangen door ondergrondse persende containers.

Lees meer...
 
Piepschuim (EPS) apart inleveren op recyclingstation Afdrukken E-mailadres
Donderdag 10 Maart 2016 09:35
Houder met zak voor piepschuimSinds 1 maart 2016 kunnen inwoners in de gemeenten Soest, Baarn, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Bunnik EPS, oftewel piepschuimverpakkingen, apart inleveren op het recyclingstation. Op de recyclingstations van RMN kunnen de schone piepschuimverpakkingen gedeponeerd worden in speciaal daarvoor bestemde inzamelzakken.
Lees meer...
 
Start onkruidbestrijding Afdrukken E-mailadres
Donderdag 14 April 2016 09:42

In april start RMN met het bestrijden van onkruid op stoepen, parkeervakken en woonerven in de gemeenten Baarn, Bunnik, Soest, IJsselstein en Zeist. RMN bestrijdt onkruid met heet water.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3