Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Kunstobject gezocht voor vernieuwd afvalbrengstation Soest Afdrukken E-mailadres
Maandag 12 Oktober 2015 15:34

Inwoners van de gemeente Soest kunnen aan het eind van 2015 hun grof huishoudelijk afval kwijt op het vernieuwde afvalbrengstation De Schans. Om de heropening een feestelijk tintje te geven zijn RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) en de gemeente Soest op zoek naar een kunstobject om tentoon te stellen. Er is daarvoor een prijsvraag uitgeschreven onder de inwoners van Soest. 

Lees meer...
 
Inzamelschema Baarn voortaan online Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 29 September 2015 12:35
Online inzamelschema RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) stopt met het huis-aan-huis versturen van het inzamelschema in de gemeente Baarn. De gemeente en RMN hebben hier gezamenlijk toe besloten. Via www.rmn.nl/inzamelschema kunnen inwoners van Baarn eenvoudig de digitale versie van het inzamelschema raadplegen. Inwoners ontvangen eind oktober een brief met informatie over de wijzigingen.
Lees meer...
 
Tijdelijk afvalbrengstation aan de Zuidergracht in Soest Afdrukken E-mailadres
Maandag 11 mei 2015 08:36

Route naar van DorresteijnVanaf dinsdag 28 juli tot en met eind december 2015 is afvalbrengstation De Schans gesloten vanwege de herinrichting. In die periode wordt aan de inwoners van Soest een alternatief afvalbrengstation aangeboden op het terrein van Van Dorresteijn aan de Zuidergracht in Soest. Vanwege de beperkte ruimte in de tijdelijke situatie en de beperktere mogelijkheden voor afvalscheiding roept de gemeente de inwoners van Soest om vóór augustus nog zoveel mogelijk grof afval aan te bieden op afvalbrengstation De Schans.

Lees meer...
 
Aanvragen inzamelschema 2016 Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 29 September 2015 12:29

Printversie inzamelschema RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) biedt inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist die geen beschikking hebben over internet de mogelijkheid om alvast een printversie van het online inzamelschema 2016 aan te vragen. RMN roept inwoners op dit vóór 25 november te doen. Het inzamelschema wordt dan eind december toegestuurd. Wie wel beschikking heeft over internet hoeft niets te doen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3