Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Alle papiercontainers afgeleverd in Nieuwegein Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 27 Januari 2015 08:58
minicontainer papier NieuwegeinDe laatste papiercontainers in Nieuwegein zijn afgeleverd. Daarmee zijn alle laagbouwhuishoudens in Nieuwegein voorzien van een papiercontainer. Tot nu toe heeft 10% van de huishoudens aangegeven geen behoefte te hebben aan een papiercontainer. RMN heeft bij deze huishoudens de papiercontainer weer opgehaald. Bewoners van hoogbouw krijgen geen papiercontainer, maar kunnen hun papier en karton kwijt in de daarvoor bestemde ondergrondse container. Meer informatie over de papierinzameling vindt u op deze website bij veelgestelde vragen.
 
Nieuw afvalbrengstation Baarn geopend Afdrukken E-mailadres
Maandag 05 Januari 2015 13:09
Nieuw afvalbrengstation BaarnHet nieuwe afvalbrengstation in Baarn is in gebruik genomen. Sinds dinsdag 16 december 2014 kunnen de inwoners van Baarn terecht op de nieuwe locatie aan de Oude Amsterdamsestraatweg 4, vlakbij de Nijhof. Het oude afvalbrengstation aan de Drakenburgerweg sloot op zaterdag 13 december voorgoed haar deuren.
 
Plastic inzameling Soest in week van restafval Afdrukken E-mailadres
Donderdag 15 Januari 2015 10:48

plastic inzamelingInwoners van de gemeente Soest zijn gewend het plastic afval buiten te zetten in de week dat RMN de bruine container voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT) leegt. Dit leidt tot verwarring nu RMN sinds 1 januari restafval ophaalt in de week waarin voorheen GFT werd opgehaald. Het gevolg is dat het plastic afval in de verkeerde week buiten wordt gezet en blijft liggen.

Lees meer...
 
Baarn winterklaar Afdrukken E-mailadres
Maandag 05 Januari 2015 13:02
In de gemeente Baarn zijn de welbekende gele strooizoutbakken weer gevuld. De bakken staan voornamelijk bij openbare gebouwen en bij gebouwen waar veel oudere mensen wonen. Het strooizout kan gebruikt worden om stoepen begaanbaar te houden.
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2