Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Open dag bij recyclingstation geslaagd Afdrukken E-mailadres
Donderdag 07 Juli 2016 00:00
Open dag recyclingstation Soest

Vooral jeugdige bezoekers maakten gebruik van de unieke kans om een kijkje te nemen in een vuilniswagen of een ritje te maken met de veegmachine tijdens de open dag op recyclingstation De Schans in Soest op zaterdag 25 juni 2016.

Lees meer...
 
IJsselstein draagt taken over aan RMN Afdrukken E-mailadres
Maandag 30 mei 2016 08:57

De gemeente IJsselstein draagt met ingang van 1 juni 2016 het Integraal Beheer van de Openbare Ruimte in IJsselstein over aan RMN. Het gaat om het beheer over de taken: onderhoud gemeentelijk groen (ook begraafplaatsen, speelplaatsen en sportvelden), onderhoud bestrating, repareren verkeersborden, onderhoud straatmeubilair, oplossen van storingen in rioolgemalen en bediening IJsselbruggen.

Lees meer...
 
Soest krijgt persende containers voor PMD-afval Afdrukken E-mailadres
Donderdag 14 April 2016 09:15

In de gemeente Soest worden de huidige ondergrondse containers voor PMD (PMD staat voor plastic verpakkingsafval, metalen verpakkingen (blik) en drankenkartons) in april 2016 vervangen door ondergrondse persende containers.

Lees meer...
 
Op afspraak gratis snoeihout ophalen Soest Afdrukken E-mailadres
Donderdag 25 Augustus 2016 14:43

Snoeihoutinzameling SoestHuishoudens in de gemeente Soest kunnen in de week van 26 september 2016 voor de derde keer dit jaar gratis snoeihout aanbieden. Inwoners die van deze ophaalronde gebruik willen maken dienen hiervoor een afspraak te maken. Een afspraak maken kan t/m 22 september 2016.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3