Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.RMN lanceert afval app Afdrukken E-mailadres
Woensdag 08 Februari 2017 00:00

Afvalapp RMNVandaag (8 februari 2017) lanceert RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) een app die huishoudens van de gemeenten waar RMN afval inzamelt kan helpen om hun afval op de ophaaldag tijdig aan de straat te zetten. De app toont ook een overzicht van te scheiden afvalstromen met daarbij een korte uitleg. De app is geschikt voor iOS en Android en vanaf begin volgende week gratis te downloaden via uw app store.

Lees meer...
 
Anders inzamelen huishoudelijk afval in Nieuwegein Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 31 Januari 2017 13:37

PMD wel nietDit jaar start de gemeente Nieuwegein met een andere wijze van inzamelen van het huishoudelijk afval. Plastic, metaal (blikjes) en drankenkartons (PMD) kunnen nu tegelijk worden aangeboden. Inwoners kunnen hiervoor gewoon de oude plastic Hero zakken gebruiken. De voorraad die nog bij RMN en in de supermarkten is, wordt eerst opgemaakt. Daarna levert RMN stevigere zakken aan de supermarkten. Ook de nieuwe zakken speciaal voor PMD zijn gratis.

Lees meer...
 
Vuurwerkactie Soest: 673 zakken vuurwerkafval ingeleverd Afdrukken E-mailadres
Woensdag 18 Januari 2017 00:00

Vuurwerkactie 2017Ook dit jaar heeft de gemeente Soest samen met RMN een vuurwerk inleveractie georganiseerd. Tegen inlevering van elke volle zak vuurwerkafval kregen inwoners op het recyclingstation een gratis lot. Met deze loten waren VVV-bonnen te winnen. Bij deze actie zijn in totaal 673 zakken vuurwerk ingeleverd met een totaal gewicht van 3500 kilogram.

Lees meer...
 
Takkenroute Zeist Afdrukken E-mailadres
Donderdag 05 Januari 2017 09:00

SnoeihoutinzamelingInwoners van de gemeente Zeist, kunnen in 2017 hun grof tuinafval gratis laten ophalen. Hiermee wordt een volgende stap gezet naar gescheiden afvalinzameling en verwerking. Het snoeihout wordt 4 keer per jaar opgehaald door RMN.

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2