Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Invoering registratie minicontainers IJsselstein Afdrukken E-mailadres
Maandag 31 Augustus 2015 11:13

ContainerregistratieDe gemeente IJsselstein voert containerregistratie in. Alle minicontainers die aan huishoudens ter beschikking zijn gesteld, worden voorzien van een registratiesticker met barcode. De maatregel moet ervoor zorgen dat huishoudens niet meer containers hebben (en dus afval aanbieden) dan waarvoor zij afvalstoffenheffing betalen.

Lees meer...
 
Winnares compostvat Afdrukken E-mailadres
Donderdag 02 Juli 2015 11:28

Winnares compostvatOp de open dag van RMN, die in mei 2015 in Baarn heeft plaatsgevonden, konden bezoekers meedoen aan een prijsvraag. Door antwoord te geven op de vraag: " Hoeveel kilogram GFT-afval is er nodig om het getoonde biogasvoertuig 1 kilometer te laten rijden en werken?", maakten de deelnemers kans op het winnen van een compostvat. De prijs is gewonnen door Jolanda van Drie uit Baarn, die met haar antwoord van 10 kilo het dichtstbij het juiste antwoord kwam van 7 kilo. 

Lees meer...
 
Glas ook in voertuig op kleur gescheiden Afdrukken E-mailadres
Donderdag 25 Juni 2015 13:28

Gescheiden glasinzameling door RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) heeft de containers op het voertuig waarmee de glasbakken in Baarn, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist geleegd worden, voorzien van speciale stickers. De stickers moeten duidelijk maken dat het glas op kleur gescheiden wordt afgevoerd en niet op een grote hoop belandt, zoals vaak ten onrechte wordt gedacht. Sinds 1 april verzorgt RMN de glasinzameling in genoemde gemeenten.

Lees meer...
 
Gratis ophalen snoeihout in september (Soest) Afdrukken E-mailadres
Maandag 10 Augustus 2015 10:34

Huishoudens in de gemeente Soest kunnen in de week van 14 september voor de derde keer dit jaar gratis snoeihout aanbieden. Inwoners die van deze ophaalronde gebruik willen maken kunnen hiervoor t/m 11 september een afspraak maken.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3