Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Poster afvalvrije school Nieuwegein onthuld Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 21 Oktober 2014 19:54

Poster afvalvrije school Nieuwegein onthuldMontessorischool De Vleugel aan het Mozartplantsoen is woensdag in het zonnetje gezet als eerste afvalvrije school van Nieuwegein. De leerlingen werkten de afgelopen tijd in groepjes aan een poster die de afvalvrije school symboliseert. De winnende poster werd woensdag door verantwoordelijk wethouder Peter Snoeren onthuld op een vuilnisophaalwagen van Reinigingsbedrijf Midden Nederland.

Lees meer...
 
Opruimen afgevallen bladeren Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 21 Oktober 2014 19:50

Opruimen afgevallen bladeren SoestVanaf 10 november 2014 gaan medewerkers van RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) en Eemfors met bladblazers de Soester wijken in om afgevallen bladeren op te ruimen. Voor de actie wordt in totaal zes weken uitgetrokken. RMN roept inwoners op de auto tijdelijk ergens anders te parkeren als zij merken dat de bladploeg in hun straat bezig is. De auto wordt dan niet vies door weggeblazen straatvuil en de medewerkers

Lees meer...
 
Start afleveren papier containers Nieuwegein Afdrukken E-mailadres
Maandag 10 November 2014 16:38

Vanaf 24 november 2014 start RMN met het afleveren van de eerste minicontainers (kliko's) voor papier bij laagbouw huishoudens in Nieuwegein. De betreffende huishoudens ontvangen hierover eerst een brief. De verwachting is dat uiterlijk 16 januari 2015 alle laagbouw huishoudens een informatiebrief hebben ontvangen waarin staat wanneer de container naar verwachting wordt afgeleverd. Meer informatie vindt u bij veelgestelde vragen over papierinzameling Nieuwegein.

 
Op afspraak gratis snoeihout ophalen Baarn Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 28 Oktober 2014 19:16
Van 10 t/m 14 november 2014 haalt RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) op afspraak gratis snoeihout op in de gemeente Baarn. Inwoners die van deze service gebruik willen maken worden verzocht hiervoor een afspraak te maken met RMN. Dit kan op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur via 0900 – 6039222 of via de grof afval portal op deze website. Een afspraak maken kan tot uiterlijk 7 november 2014. Meer informatie vindt u in de afvalkalender.
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2