Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.De Schans weer open Afdrukken E-mailadres
Donderdag 11 Februari 2016 11:31
De_Schans_weer_openNa vijf maandenherinrichten heeft recyclingstation De Schans op dinsdag 22 december 2015 haar deuren weer geopend voor de inwoners van Soest. Inwoners die op deze openingsdag hun afval kwamen brengen zijn verwelkomd met een petitfour. De eerste 100 bezoekers hebben bovendien het boek "Leven zonder afval" cadeau gekregen.
 
Inzamelschema Baarn voortaan online Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 29 September 2015 12:35
Online inzamelschema RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) stopt met het huis-aan-huis versturen van het inzamelschema in de gemeente Baarn. De gemeente en RMN hebben hier gezamenlijk toe besloten. Via www.rmn.nl/inzamelschema kunnen inwoners van Baarn eenvoudig de digitale versie van het inzamelschema raadplegen. Inwoners ontvangen eind oktober een brief met informatie over de wijzigingen.
Lees meer...
 
RMN neemt taken over van gemeente Bunnik Afdrukken E-mailadres
Donderdag 14 Januari 2016 11:22

Gemeente Bunnik heeft zich per 1 januari 2016 aangesloten bij de gemeenschappelijke regeling van Reinigingsbedrijf Midden Nederland. RMN heeft een aantal taken overgenomen van de gemeente Bunnik.

Het gaat om de taken straatreiniging, het beheer van het recyclingstation en klein onderhoud aan straten, pleinen en groen. De medewerkers die deze taken uitvoerden in de gemeente Bunnik zijn nu in dienst van RMN.

De dienstverlening richting inwoners van gemeente Bunnik blijft op hetzelfde niveau. Het contact verloopt nu echter via RMN en niet meer via de gemeente. Meldingen over de openbare ruimte worden via de website van gemeente Bunnik automatisch doorgestuurd naar RMN.

 
Aanvragen inzamelschema 2016 Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 29 September 2015 12:29

Printversie inzamelschema RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) biedt inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist die geen beschikking hebben over internet de mogelijkheid om alvast een printversie van het online inzamelschema 2016 aan te vragen. RMN roept inwoners op dit vóór 25 november te doen. Het inzamelschema wordt dan eind december toegestuurd. Wie wel beschikking heeft over internet hoeft niets te doen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4