Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Opruimen afgevallen bladeren Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 01 November 2016 09:41

bladactie SoestVanaf maandag 14 november 2016 kunt u medewerkers van RMN en Eemfors weer in de Soester wijken tegenkomen. Zij zorgen er samen voor dat de afgevallen bladeren in uw straat worden opgeruimd.

 

Lees meer...
 
Open dag bij recyclingstation geslaagd Afdrukken E-mailadres
Donderdag 07 Juli 2016 00:00
Open dag recyclingstation Soest

Vooral jeugdige bezoekers maakten gebruik van de unieke kans om een kijkje te nemen in een vuilniswagen of een ritje te maken met de veegmachine tijdens de open dag op recyclingstation De Schans in Soest op zaterdag 25 juni 2016.

Lees meer...
 
IJsselstein draagt taken over aan RMN Afdrukken E-mailadres
Maandag 30 mei 2016 08:57

De gemeente IJsselstein draagt met ingang van 1 juni 2016 het Integraal Beheer van de Openbare Ruimte in IJsselstein over aan RMN. Het gaat om het beheer over de taken: onderhoud gemeentelijk groen (ook begraafplaatsen, speelplaatsen en sportvelden), onderhoud bestrating, repareren verkeersborden, onderhoud straatmeubilair, oplossen van storingen in rioolgemalen en bediening IJsselbruggen.

Lees meer...
 
Start gladheidseizoen Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 01 November 2016 09:33
strooienOp 1 november start officieel het gladheidseizoen. Medewerkers van RMN staan vanaf dat moment paraat om bij (dreigende) gladheid de weg op gaan voor strooi- en/of sneeuwschuifwerkzaamhedenin opdracht van de gemeenten Baarn, Bunnik, Soest, IJsselstein en Zeist.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4