Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Zaterdag 30 mei Open dag RMN in Baarn Afdrukken E-mailadres
Donderdag 21 mei 2015 08:01

Open dag RMN 2010Dit jaar bestaat RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) 15 jaar. RMN organiseert daarom op zaterdag 30 mei 2015 van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Inwoners van Baarn, Soest en Zeist die geïnteresseerd zijn in RMN en haar werkzaamheden zijn van harte welkom! De open dag wordt gehouden op het terrein rondom het nieuwe afvalbrengstation aan de Oude Amsterdamsestraatweg 4 te Baarn. De toegang is gratis.

 

Lees meer...
 
Tijdelijk afvalbrengstation aan de Zuidergracht in Soest Afdrukken E-mailadres
Maandag 11 mei 2015 08:36

Route naar van DorresteijnVan augustus tot december 2015 is afvalbrengstation De Schans gesloten vanwege de herinrichting. In die periode wordt aan de inwoners van Soest een alternatief afvalbrengstation aangeboden op het terrein van Van Dorresteijn aan de Zuidergracht in Soest. Vanwege de beperkte ruimte in de tijdelijke situatie en de beperktere mogelijkheden voor afvalscheiding roept de gemeente de inwoners van Soest om vóór augustus nog zoveel mogelijk grof afval aan te bieden op afvalbrengstation De Schans.

Lees meer...
 
Op afspraak gratis snoeihout ophalen Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 14 April 2015 08:34

Huishoudens in de gemeente Soest kunnen sinds kort vier keer per jaar gratis snoeihout aanbieden. RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) organiseert hiervoor vier gratis ophaalrondes. De eerste ophaalronde heeft deze maand plaatsgevonden. Verschillende inwoners hebben zich hiervoor aangemeld. Inwoners die van de tweede ophaalronde in mei gebruik willen maken kunnen hiervoor t/m 6 mei 2015 een afspraak maken.

Lees meer...
 
In Zeist per 1 juni papier vaker ingezameld en wijziging inzameldagen afval Afdrukken E-mailadres
Donderdag 30 April 2015 10:33

minicontainer papierRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gaat het papier in de gemeente Zeist vaker inzamelen. Ook wijzigen met ingang van 1 juni de inzameldagen van plastic, papier, restafval en groente-, fruit- en tuinafval (GFT). RMN informeert de inwoners per brief over de wijzigingen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2