Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Poster afvalvrije school Nieuwegein onthuld Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 21 Oktober 2014 19:54

Poster afvalvrije school Nieuwegein onthuldMontessorischool De Vleugel aan het Mozartplantsoen is woensdag in het zonnetje gezet als eerste afvalvrije school van Nieuwegein. De leerlingen werkten de afgelopen tijd in groepjes aan een poster die de afvalvrije school symboliseert. De winnende poster werd woensdag door verantwoordelijk wethouder Peter Snoeren onthuld op een vuilnisophaalwagen van Reinigingsbedrijf Midden Nederland.

Lees meer...
 
Opruimen afgevallen bladeren Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 21 Oktober 2014 19:50

Opruimen afgevallen bladeren SoestVanaf 10 november 2014 gaan medewerkers van RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) en Eemfors met bladblazers de Soester wijken in om afgevallen bladeren op te ruimen. Voor de actie wordt in totaal zes weken uitgetrokken. RMN roept inwoners op de auto tijdelijk ergens anders te parkeren als zij merken dat de bladploeg in hun straat bezig is. De auto wordt dan niet vies door weggeblazen straatvuil en de medewerkers

Lees meer...
 
Verhuizing afvalbakken Soesterberg Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 21 Oktober 2014 19:34

Op dinsdag 28 oktober 2014 worden de ondergrondse containers voor glas, papier, textiel en plastic aan de Rademakersstraat in Soesterberg verplaatst naar de Rademakershof. De containers kunnen dan tijdelijk niet gebruikt worden. Inwoners die hun afval op deze dag kwijt willen, kunnen gebruik maken van de containers aan het Dorpsplein. Vanaf woensdag 29 oktober 2014 zijn de containers aan de Rademakershof in gebruik.

 

Lees meer...
 
RMN Publiceert Jaarverslag 2013; daling van afvalstoffen Afdrukken E-mailadres
Donderdag 17 Juli 2014 21:04

Cover jaarverslag RMN 2013RMN heeft in 2013 in totaal 114.223 ton afval ingezameld bij 100.054 huishoudens. Dit blijkt uit het deze week gepubliceerde jaarverslag van 2013. De gemeenten Baarn en IJsselstein maken sinds 1 januari 2013 deel uit van de gemeenschappelijke regeling. RMN bestaat daarmee uit 5 deelnemers. Na uitsluiting van de, als gevolg van deze uitbreiding stijgende hoeveelheid ingezameld afval, laten de RMN gemeenten een daling van afvalstoffen zien van 5%.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2