Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.RMN publiceert jaarverslag 2014 Afdrukken E-mailadres
Donderdag 23 Juli 2015 11:39

Cover jaarverslag RMN 2014De aan RMN deelnemende gemeenten hebben de gezamenlijke ambitie uitgesproken om zoveel mogelijk grondstoffen uit het afval terug te winnen met als stip op de horizon, maximaal 100 kilogram restafval per inwoner in 2025. Dit blijkt uit het deze week door RMN gepubliceerde jaarverslag van 2014.

Lees meer...
 
Winnares compostvat Afdrukken E-mailadres
Donderdag 02 Juli 2015 11:28

Winnares compostvatOp de open dag van RMN, die in mei 2015 in Baarn heeft plaatsgevonden, konden bezoekers meedoen aan een prijsvraag. Door antwoord te geven op de vraag: " Hoeveel kilogram GFT-afval is er nodig om het getoonde biogasvoertuig 1 kilometer te laten rijden en werken?", maakten de deelnemers kans op het winnen van een compostvat. De prijs is gewonnen door Jolanda van Drie uit Baarn, die met haar antwoord van 10 kilo het dichtstbij het juiste antwoord kwam van 7 kilo. 

Lees meer...
 
Glas ook in voertuig op kleur gescheiden Afdrukken E-mailadres
Donderdag 25 Juni 2015 13:28

Gescheiden glasinzameling door RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) heeft de containers op het voertuig waarmee de glasbakken in Baarn, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist geleegd worden, voorzien van speciale stickers. De stickers moeten duidelijk maken dat het glas op kleur gescheiden wordt afgevoerd en niet op een grote hoop belandt, zoals vaak ten onrechte wordt gedacht. Sinds 1 april verzorgt RMN de glasinzameling in genoemde gemeenten.

Lees meer...
 
Inzamelen taxussnoeisel Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 09 Juni 2015 12:42

Inzamelen taxussnoeiselDe gemeente Soest is vanaf half juni gestart met het apart inzamelen van taxussnoeisel. Er zijn hiervoor speciale containers geplaatst op het afvalbrengstation in Soest. Op het afvalbrengstation in Huis ter Heide is ook een extra container geplaatst, speciaal voor de inwoners van Soesterberg.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3