Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Inzamelactie Koningsdag Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 12:16

Inzamelactie KoningsdagSpeciaal voor Koningsdag organiseert WeCycle een extra inzamelactie voor huishoudelijke apparaten. Ook de gemeenten Baarn, Nieuwegein, Soest en IJsselstein doen hieraan mee. De eerste honderd inwoners die na Koningsdag oude elektrische apparaten en/of spaarlampen inleveren bij het afvalbrengstation, krijgen gratis het spannende jeugdboek 'Schaduw over Koningsdag' cadeau. Daarnaast worden er 500 kanskaarten uitgedeeld met kans op een leuk uitje voor het hele gezin.

 
Proef drankenkartons Zeist Afdrukken E-mailadres
Maandag 31 Maart 2014 09:09

Van 1 mei 2013 tot 1 februari 2014 heeft de gemeente Zeist samen met ruim 35 andere gemeenten meegedaan aan een landelijk onderzoek naar verschillende manieren voor inzamelen en recyclen van drankenkartons.

Lees meer...
 
Afvalinzameling Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 13:29

Op maandag 21 april (Tweede Paasdag) is RMN gesloten. Er wordt geen afval ingezameld en ook de afvalbrengstations zijn gesloten. Huishoudens in de gemeenten Baarn, IJsselstein, Nieuwegein, Soest en Zeist waarbij het afval normaal gesproken op maandag wordt ingezameld

Lees meer...
 
Grof afval online Afdrukken E-mailadres
Maandag 14 April 2014 14:17

Inwoners van de gemeenten Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist hoeven niet meer te bellen voor het aanmelden van grof afval. U kunt sinds kort direct online een afspraak inplannen via de grof afval portal op deze website. Voor meer informatie over het ophalen van grof afval verwijzen wij u naar de afvalkalender en/of de pagina over grof afval op deze website.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2