Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Poster afvalvrije school Nieuwegein onthuld Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 21 Oktober 2014 19:54

Poster afvalvrije school Nieuwegein onthuldMontessorischool De Vleugel aan het Mozartplantsoen is in het zonnetje gezet als eerste afvalvrije school van Nieuwegein. De leerlingen werkten de afgelopen tijd in groepjes aan een poster die de afvalvrije school symboliseert. De winnende poster werd door verantwoordelijk wethouder Peter Snoeren onthuld op een vuilnisophaalwagen van Reinigingsbedrijf Midden Nederland.

Lees meer...
 
Opruimen afgevallen bladeren Soest Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 21 Oktober 2014 19:50

Opruimen afgevallen bladeren SoestVanaf 10 november 2014 gaan medewerkers van RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) en Eemfors met bladblazers de Soester wijken in om afgevallen bladeren op te ruimen. Voor de actie wordt in totaal zes weken uitgetrokken. RMN roept inwoners op de auto tijdelijk ergens anders te parkeren als zij merken dat de bladploeg in hun straat bezig is. De auto wordt dan niet vies door weggeblazen straatvuil en de medewerkers

Lees meer...
 
Nieuw afvalbrengstation Baarn opent 16 december haar deuren Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 09 December 2014 16:29

Inwoners van de gemeente Baarn kunnen hun afval vanaf dinsdag 16 december kwijt op het nieuwe afvalbrengstation aan de Oude Amsterdamsestraatweg 4. Op zaterdag 13 december is het huidige afvalbrengstation aan de Drakenburgerweg nog als gebruikelijk geopend van 8.30 tot 13.30 uur. Daarna wordt het definitief gesloten.

Lees meer...
 
Berichtgeving ophaaldagen afval rond feestdagen onjuist Afdrukken E-mailadres
Maandag 15 December 2014 08:59

AdvertentieRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) heeft in de krant van woensdag 10 december 2014 een advertentie geplaatst met als titel Klaar voor het nieuwe jaar. De daarin vermelde ophaaldagen rond de feestdagen zijn onjuist.

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2