Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Zaterdag 25 juni a.s. open dag recyclingstation Afdrukken E-mailadres
Maandag 20 Juni 2016 10:04

Open dag recyclingstation Baarn 2015Zaterdag 25 juni a.s. organiseert RMN een open dag bij Recyclingstation Soest met leuke activiteiten voor jong- en oud. Toegang en activiteiten zijn gratis.

De open dag is ook toegankelijk voor inwoners van Baarn, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Bunnik.

Lees meer...
 
In Soest en Zeist extra inzameling GFT in zomermaanden Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 14 Juni 2016 12:14
In de gemeente Zeist start in de week van 21 juni 2016 de zomerinzameling. Dit betekent dat in de weken waarin het restafval wordt ingezameld, ook groente- fruit en tuinafval (GFT) wordt ingezameld. Zeisters kunnen de GFT-container één dag na het legen van de restafvalcontainer aan de weg zetten. In de gemeente Soest start de zomerinzameling in de week van 28 juni 2016. Op welke dag de GFT-container wordt geleegd kunnen de Soesters nakijken in het inzamelschema.
Lees meer...
 
IJsselstein draagt taken over aan RMN Afdrukken E-mailadres
Maandag 30 mei 2016 08:57

De gemeente IJsselstein draagt met ingang van 1 juni 2016 het Integraal Beheer van de Openbare Ruimte in IJsselstein over aan RMN. Het gaat om het beheer over de taken: onderhoud gemeentelijk groen (ook begraafplaatsen, speelplaatsen en sportvelden), onderhoud bestrating, repareren verkeersborden, onderhoud straatmeubilair, oplossen van storingen in rioolgemalen en bediening IJsselbruggen.

Lees meer...
 
Open dag bij recyclingstation Afdrukken E-mailadres
Donderdag 26 mei 2016 08:09
open dag recyclingstation Op zaterdag 25 juni 2016 houdt RMN een open dag bij recyclingstation De Schans in Soest. Inwoners van de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist kunnen deze dag meedoen aan tal van activiteiten.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4