Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Start invoering registratie minicontainers Baarn Afdrukken E-mailadres
Donderdag 19 mei 2016 12:51
Legen minicontainers met zijladerRMN start in opdracht van gemeente Baarn met het registreren van minicontainers. Alle minicontainers die aan huishoudens ter beschikking zijn gesteld, moeten worden voorzien van een registratiesticker met RMN logo. De registratie van de minicontainers zorgt ervoor dat huishoudens niet meer inhoud (en dus afval) aanbieden dan waarvoor zij betalen.
Lees meer...
 
Soest krijgt persende containers voor PMD-afval Afdrukken E-mailadres
Donderdag 14 April 2016 09:15

In de gemeente Soest worden de huidige ondergrondse containers voor PMD (PMD staat voor plastic verpakkingsafval, metalen verpakkingen (blik) en drankenkartons) in april 2016 vervangen door ondergrondse persende containers.

Lees meer...
 
Piepschuim (EPS) apart inleveren op recyclingstation Afdrukken E-mailadres
Donderdag 10 Maart 2016 09:35
Houder met zak voor piepschuimSinds 1 maart 2016 kunnen inwoners in de gemeenten Soest, Baarn, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Bunnik EPS, oftewel piepschuimverpakkingen, apart inleveren op het recyclingstation. Op de recyclingstations van RMN kunnen de schone piepschuimverpakkingen gedeponeerd worden in speciaal daarvoor bestemde inzamelzakken.
Lees meer...
 
Inzamelschema Baarn voortaan online Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 29 September 2015 12:35
Online inzamelschema RMNRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) stopt met het huis-aan-huis versturen van het inzamelschema in de gemeente Baarn. De gemeente en RMN hebben hier gezamenlijk toe besloten. Via www.rmn.nl/inzamelschema kunnen inwoners van Baarn eenvoudig de digitale versie van het inzamelschema raadplegen. Inwoners ontvangen eind oktober een brief met informatie over de wijzigingen.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3