Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Vuurwerk inleveractie Soest Afdrukken E-mailadres
Donderdag 05 Januari 2017 09:51

vuurwerkafval opruimenOok dit jaar organiseert de gemeente Soest samen met RMN een vuurwerk inleveractie. Tegen inlevering van elke volle zak vuurwerkafval krijgt u op het recyclingstation een gratis lot. Met deze loten zijn prijzen te winnen. De zakken vuurwerk kunt u inleveren van dinsdag 3 t/m zaterdag 7 januari 2017 tijdens de openingstijden van het recyclingstation.

Lees meer...
 
Ophalen kerstbomen Afdrukken E-mailadres
Zaterdag 24 December 2016 13:38
kerstbomen inzameling

Begin januari haalt RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gebruikte kerstbomen op bij huishoudens van de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist.

Lees meer...
 
Takkenroute Zeist Afdrukken E-mailadres
Donderdag 05 Januari 2017 09:00

SnoeihoutinzamelingInwoners van de gemeente Zeist, kunnen in 2017 hun grof tuinafval gratis laten ophalen. Hiermee wordt een volgende stap gezet naar gescheiden afvalinzameling en verwerking. Het snoeihout wordt 4 keer per jaar opgehaald door RMN.

 

Lees meer...
 
RMN gaat afval ophalen in Bunnik Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 06 December 2016 15:38

BunnikRMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt vanaf 1 januari 2017 het huishoudelijk afval op in de gemeente Bunnik. Dit betekent dat RMN vanaf deze datum de zakken met plastic, blik en drankenkartons (PMD) ophaalt en de bruine containers voor GFT aan huis leegt en ook de grijze containers voor restafval.

Lees meer...