Nieuws

Hieronder kunt u alle nieuwsberichten vinden die wij op de website hebben geplaatst. Deze nieuwsberichten kunnen zowel klein nieuws als persberichten zijn. Voor alleen persberichten kunt u hier terecht.

 

Nieuwsberichten die op dit moment geen nieuwswaarde meer hebben zijn hier niet meer te vinden, deze worden gearchiveerd.Op afspraak gratis Snoeihout ophalen Soest Afdrukken E-mailadres
Maandag 16 Maart 2015 13:31
Huishoudens in de gemeente Soest kunnen voortaan vier keer per jaar gratis snoeihout aanbieden. Dit heeft de gemeente Soest besloten. RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) organiseert hiervoor vier ophaalrondes per jaar, waarvan twee in het voorjaar en twee in het najaar. De eerste ophaalronde vindt plaats in april 2015. Inwoners die hiervan gebruik willen maken kunnen hiervoor nog t/m 8 april 2015 een afspraak maken.
Lees meer...
 
Alle papiercontainers afgeleverd in Nieuwegein Afdrukken E-mailadres
Dinsdag 27 Januari 2015 08:58
minicontainer papier NieuwegeinDe laatste papiercontainers in Nieuwegein zijn afgeleverd. Daarmee zijn alle laagbouwhuishoudens in Nieuwegein voorzien van een papiercontainer. Tot nu toe heeft 10% van de huishoudens aangegeven geen behoefte te hebben aan een papiercontainer. RMN heeft bij deze huishoudens de papiercontainer weer opgehaald. Bewoners van hoogbouw krijgen geen papiercontainer, maar kunnen hun papier en karton kwijt in de daarvoor bestemde ondergrondse container. Meer informatie over de papierinzameling vindt u op deze website bij veelgestelde vragen.
 
Nieuw afvalbrengstation Baarn geopend Afdrukken E-mailadres
Maandag 05 Januari 2015 13:09
Nieuw afvalbrengstation BaarnHet nieuwe afvalbrengstation in Baarn is in gebruik genomen. Sinds dinsdag 16 december 2014 kunnen de inwoners van Baarn terecht op de nieuwe locatie aan de Oude Amsterdamsestraatweg 4, vlakbij de Nijhof. Het oude afvalbrengstation aan de Drakenburgerweg sloot op zaterdag 13 december voorgoed haar deuren.
 
Gratis compost op afvalbrengstation Seysterberg Afdrukken E-mailadres
Donderdag 12 Maart 2015 16:34

Inwoners van de gemeente Zeist kunnen van zaterdag 21 maart t/m zaterdag 28 maart 2015 op vertoon van hun legitimatie een gratis zak compost afhalen bij afvalbrengstation Seysterberg aan de Zandbergenlaan 2 te Huis ter Heide (maximaal 2 zakken per persoon, zo lang de voorraad strekt). De actie vindt plaats in het kader van de landelijke Compostdag 2015. Met de actie wil de gemeente inwoners bedanken voor het apart inzamelen van hun Groente-, Fruit- en Tuinafval (GFT). Het afvalbrengstation is gedurende de actie als gebruikelijk geopend.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2