Ongediertebestrijding Afdrukken E-mailadres

RMN verzorgt ongediertebestrijding voor huishoudens in de gemeenten Baarn, Soest en Zeist. Bedrijven dienen contact op te nemen met een particuliere ongediertebestrijder. Voor informatie over de verschillende soorten plaagdieren en tips om plaagdieren te voorkomen verwijzen wij u naar de website van Milieu Centraal.

 

Klik hieronder op uw gemeente voor specifieke informatie.

Soest

Heeft u last van ratten, wespen of ander ongedierte? Neem contact op met RMN (Let op: alleen huishoudens!). Ratten worden gratis bestreden. Voor ander ongedierte krijgt u gratis advies. Als bestrijding door de ongediertebestrijder van RMN mogelijk is, betaalt u een vast tarief.

 

Baarn

Sinds 1 januari 2013 bestrijdt RMN gratis muizen en ratten in de gemeente Baarn (Let op: alleen huishoudens!). Neem hiervoor contact op met RMN. Voor overig ongedierte verzoeken wij u contact op te nemen met een particuliere ongediertebestrijder.

 

Zeist

Heeft u last van muizen, ratten, wespen of ander ongedierte? Neem contact op met RMN (Let op: alleen huishoudens!). Muizen en ratten worden gratis bestreden. Voor ander ongedierte krijgt u gratis advies. Als bestrijding door de ongediertebestrijder van RMN mogelijk is, betaalt u een vast tarief.