Overige diensten


Groen beheer Afdrukken E-mailadres

Sinds 1 januari 2016 verzorgt RMN in opdracht van de gemeente het klein onderhoud aan straten, pleinen en groen in de gemeente Bunnik.

 

Sinds 1 juni 2016 verzorgt RMN in opdracht van de gemeente het integraal beheer van de openbare ruimte in de gemeente IJsselstein.

 

Het betreft de volgende taken:

Beheer en onderhoud groen

Beheer en onderhoud straatmeubilair

Beheer en onderhoud speelvoorzieningen

Beheer en onderhoud sportparken en sportvelden

Onderhoud begraafplaatsen

Onderhoud rioleringen (onderhoud huisaansluitingen tussen de hoofdriolering en het ontstoppingsstuk. Bij afwezigheid van het ontstoppingsstuk is de erfgrens de onderhoudsgrens).

Onderhoud watergangen (drijfvuil)

Onderhoud wegen/verhardingen

Onderhoud verkeersvoorzieningen

Bediening IJsselbruggen

Werkzaamheden rondom evenementen

Meldingen/klachten m.b.t. openbare ruimte

Overige werkzaamheden in opdracht van de gemeente


 

 
Ongediertebestrijding Afdrukken E-mailadres

RMN verzorgt ongediertebestrijding voor huishoudens in de gemeenten Baarn, Soest en Zeist. Bedrijven dienen contact op te nemen met een particuliere ongediertebestrijder. Voor informatie over de verschillende soorten plaagdieren en tips om plaagdieren te voorkomen verwijzen wij u naar de website van Milieu Centraal.

 

Klik hieronder op uw gemeente voor specifieke informatie.

Soest

Als u last heeft van ratten dan kunt u contact opnemen met RMN (Let op: alleen huishoudens!). Ratten worden gratis bestreden. Voor overig ongedierte verzoeken wij u contact op te nemen met een particuliere ongediertebestrijder.

 

Baarn


Als u last heeft van ratten dan kunt u contact opnemen met RMN (Let op: alleen huishoudens!). Ratten worden gratis bestreden. Voor overig ongedierte verzoeken wij u contact op te nemen met een particuliere ongediertebestrijder.

 

Zeist

 

Als u last heeft van muizen of ratten dan kunt u contact opnemen met RMN (Let op: alleen huishoudens!). Muizen en ratten worden gratis bestreden. Voor overig ongedierte verzoeken wij u contact op te nemen met een particuliere ongediertebestrijder.

 
Gladheidbestrijding Afdrukken E-mailadres

RMN verzorgt in opdracht van de gemeenten Baarn, Soest, IJsselstein en Zeist de gladheidsbestrijding in deze gemeenten. Het strooiseizoen loopt van 1 november tot 1 april. Het is niet mogelijk om bij optredende gladheid alle wegen in deze gemeenten te strooien. De prioriteit ligt daarom bij het strooien van de hoofdwegen inclusief de aangrenzende fietspaden, de busroutes en sterk hellende wegen. De gladheidroutes worden meestal bepaald door de gemeenten. Op de websites van de gemeenten Baarn, Soest, IJsselstein en Zeist kunt u deze routes inzien. De gladheidroutes van IJsselstein kunt u ook hieronder downloaden.

 

 
Kolkenreiniging Afdrukken E-mailadres
RMN reinigt de kolken (straatputjes) in de gemeenten Baarn, Soest en Zeist. Dit gebeurt met een bepaalde frequentie, die is afgesproken met de gemeente. Voor meldingen van verstoppingen van het riool vragen wij u contact op te nemen met de gemeente.
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2