Overige diensten


Gevonden en verloren voorwerpen Soest Afdrukken E-mailadres
RMN zorgt t/m 1 april 2013 voor de aanname en het registreren van gevonden en verloren voorwerpen voor de gemeente Soest. Vanaf 2 april 2013 kunt u hiervoor terecht bij de gemeente Soest.

 

Gevonden voorwerpen 2013

Hieronder een overzicht van door RMN geregistreerde voorwerpen t/m 1 april 2013.

Gevonden voorwerpen 28-01-2013

Gevonden voorwerpen 04-02-2013

Gevonden voorwerpen 11-02-2013

Gevonden voorwerpen 18-02-2013

Gevonden voorwerpen 25-02-2013

Gevonden voorwerpen 04-03-2013

Gevonden voorwerpen 11-03-2013

Gevonden voorwerpen 18-03-2013

Gevonden voorwerpen 25-03-2013

Gevonden voorwerpen 01-04-2013

 

 
Ongediertebestrijding Afdrukken E-mailadres

RMN verzorgt ongediertebestrijding voor huishoudens in de gemeenten Baarn, Soest en Zeist. Bedrijven dienen contact op te nemen met een particuliere ongediertebestrijder. Voor informatie over de verschillende soorten plaagdieren en tips om plaagdieren te voorkomen verwijzen wij u naar de website van Milieu Centraal.

 

Klik hieronder op uw gemeente voor specifieke informatie.

Soest

Heeft u last van ratten, wespen of ander ongedierte? Neem contact op met RMN (Let op: alleen huishoudens!). Ratten worden gratis bestreden. Voor ander ongedierte krijgt u gratis advies. Als bestrijding door de ongediertebestrijder van RMN mogelijk is, betaalt u een vast tarief.

 

Baarn

Sinds 1 januari 2013 bestrijdt RMN gratis muizen en ratten in de gemeente Baarn (Let op: alleen huishoudens!). Neem hiervoor contact op met RMN. Voor overig ongedierte verzoeken wij u contact op te nemen met een particuliere ongediertebestrijder.

 

Zeist

Heeft u last van muizen, ratten, wespen of ander ongedierte? Neem contact op met RMN (Let op: alleen huishoudens!). Muizen en ratten worden gratis bestreden. Voor ander ongedierte krijgt u gratis advies. Als bestrijding door de ongediertebestrijder van RMN mogelijk is, betaalt u een vast tarief.

 

 

 
Gladheidbestrijding Afdrukken E-mailadres

RMN verzorgt in opdracht van de gemeenten Baarn, Soest, IJsselstein en Zeist de gladheidsbestrijding in deze gemeenten. Het strooiseizoen loopt van 1 november tot 1 april. Het is niet mogelijk om bij optredende gladheid alle wegen in deze gemeenten te strooien. De prioriteit ligt daarom bij het strooien van de hoofdwegen inclusief de aangrenzende fietspaden, de busroutes en sterk hellende wegen. De gladheidroutes worden meestal bepaald door de gemeenten. Op de websites van de gemeenten Baarn, Soest, IJsselstein en Zeist kunt u deze routes inzien. De gladheidroutes van IJsselstein kunt u ook hieronder downloaden.

 

 
Kolkenreiniging Afdrukken E-mailadres
RMN reinigt de kolken (straatputjes) in de gemeenten Baarn, Soest en Zeist. Dit gebeurt met een bepaalde frequentie, die is afgesproken met de gemeente. Voor meldingen van verstoppingen van het riool vragen wij u contact op te nemen met de gemeente.
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2