Containerregistratie Afdrukken E-mailadres

Hieronder vindt u meer informatie over de containerregistratie. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Kijk dan bij veel gestelde vragen en antwoorden.

 

Kies de gemeente waarin u woont om de specifieke informatie te lezen voor uw gemeente.

Soest

In de gemeente Soest is containerregistratie doorgevoerd. Dit betekent dat alle minicontainers die aan de huishoudens van de gemeente ter beschikking zijn gesteld moeten zijn voorzien van een registratiesticker met barcode. Voor het aanvragen van een extra minicontainer kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier extra minicontainer.

 

Kijk ook bij veelgestelde vragen en antwoorden over de containerregistratie Soest.

 

Baarn

In de gemeente Baarn is geen containerregistratiesysteem.

 

Zeist

In de gemeente Zeist is containerregistratie doorgevoerd. Dit betekent dat alle minicontainers die aan de huishoudens van de gemeente ter beschikking zijn gesteld moeten zijn voorzien van een registratiesticker met barcode. Voor het aanvragen van een extra minicontainer kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier extra minicontainer.

 

Nog vragen?

Kijk bij veel gestelde vragen en antwoorden.

 

Bovenstaande informatie geldt alleen voor huishoudens. Bedrijven verwijzen wij naar het onderdeel bedrijven op deze website.

 

 

Nieuwegein

In de gemeente Nieuwegein is containerregistratie doorgevoerd. Dit betekent dat alle minicontainers die aan de huishoudens van de gemeente ter beschikking zijn gesteld moeten zijn voorzien van een registratiesticker met barcode.

Voor het aanvragen van een extra minicontainer kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier extra minicontainer.

 

Nog vragen?

Kijk bij veel gestelde vragen en antwoorden.

 

IJsselstein

RMN start in opdracht van de gemeente IJsselstein met de invoering van de containerregistratie. Inwoners ontvangen binnenkort een brief met een informatiepakket.

 

Heeft u het informatiepakket ontvangen en nog vragen?

Kijk bij veel gestelde vragen en antwoorden.