Containerregistratie Afdrukken E-mailadres

 

 

Hieronder vindt u meer informatie over de containerregistratie. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Kijk dan bij veel gestelde vragen en antwoorden.

 

Kies de gemeente waarin u woont om de specifieke informatie te lezen voor uw gemeente.

Bunnik

In de gemeente Bunnik is nog geen containerregistratie ingevoerd.

Soest

In de gemeente Soest is containerregistratie doorgevoerd. Dit betekent dat alle minicontainers die aan de huishoudens van de gemeente ter beschikking zijn gesteld moeten zijn voorzien van een registratiesticker met barcode. Voor het aanvragen van een extra minicontainer kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier extra minicontainer.

 

Kijk ook bij veelgestelde vragen en antwoorden over de containerregistratie Soest.

 

Baarn

In de gemeente Baarn wordt momenteel containerregistratie ingevoerd. Dit betekent dat alle minicontainers die aan de huishoudens van de gemeente ter beschikking zijn gesteld moeten worden voorzien van een registratiesticker met barcode. Vragen over de invoering van de containerregistratie? Kijk bij veel gestelde vragen en antwoorden.

 

Zeist

In de gemeente Zeist is containerregistratie doorgevoerd. Dit betekent dat alle minicontainers die aan de huishoudens van de gemeente ter beschikking zijn gesteld moeten zijn voorzien van een registratiesticker met barcode. Voor het aanvragen van een extra minicontainer kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier extra minicontainer.

 

Nog vragen?

Kijk bij veel gestelde vragen en antwoorden.

 

Nieuwegein

In de gemeente Nieuwegein is containerregistratie doorgevoerd. Dit betekent dat alle minicontainers die aan de huishoudens van de gemeente ter beschikking zijn gesteld moeten zijn voorzien van een registratiesticker met barcode.

Voor het aanvragen van een extra minicontainer kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier extra minicontainer.

 

Nog vragen?

Kijk bij veel gestelde vragen en antwoorden.

 

IJsselstein

In de gemeente IJsselstein is containerregistratie doorgevoerd. Dit betekent dat alle minicontainers die aan de huishoudens van de gemeente ter beschikking zijn gesteld moeten zijn voorzien van een registratiesticker met barcode.

Voor het aanvragen van een extra minicontainer kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier extra minicontainer.

 

Nog vragen?

Kijk bij veel gestelde vragen en antwoorden.